James Loungegruppe Venstre

Hvit/Glass Bord

-17%
Artikkelnummer: 708495
Antall
1

Spesifikasjoner

Øvrig
FargenavnGråHvit
Farge
UtseendeStoffGlassKunstrotting

Detaljerte spesifikasjoner

1 stk - James Venstre
Hvit
Mål
Bredde196 cm
Høyde85 cm
Dybde75 cm
Øvrig
VaremerkeComfort Garden
SerieJames
Farge
1 stk - James Bord 85x145 cm
Hvit/Glass
Øvrig
VaremerkeComfort Garden
SerieJames
FargenavnHvitGrå
Farge
UtseendeGlassKunstrotting
Material
MaterialtypeKunstrottingAluminiumGlass
Mål
Bredde85 cm
Lengde145 cm
Høyde67 cm

Produktinformasjon

James loungegruppe med en stor og romslig hjørnesofa å synke ned i. Den herlige loungesofaen kompletteres med et loungebord i samme stil og en topplate av glass. Bekvemme puter, en vinklet behagelig ryggstøtte og et fint design. James er en loungegruppe som passer like bra til ettermiddagskaffen i solen som en fin middagen med familien.

 • Puter inngår
Material og vedlikeholdsråd
Møblene er laget av kunstrotting, et perfekt materiale til utendørsbruk. Den holdbare konstruksjonen er værbestandig og klarer å stå ute året rundt. Materialet er så og si vedlikeholdsfritt og trenger bare å tørkes av med en fuktig klut ved behov.
 • For å holde møblene rene og fine ekstra lenge anbefaler vi at du dekker til møblene med et møbeltrekk når ikke møblene er i bruk.
 • Putene oppbevarer du innendørs eller i en putekasse. Under vinterstid bør putene oppbevares på et tørt sted med god ventilasjon.

James er en populær serie hagemøbler fra varemerket Comfort Garden som minner mye om stuemøbler. Derfor er det fullt mulig å skape en hjemmekoselig og fint miljø også utenfor husets vegger. Møblene er laget av kunstrotting, et slitesterkt materiale som dessuten er vedlikeholdsfritt. Med serien James på uteplassen din, får du garantert mange herlige stunder og avslapping.

Behøver du hjelp?

Ring oss på 23 96 02 69

En av våre selgere vil hjelpe deg med ditt kjøp

Åpningstider:

 • Mandag - Fredag:
  10:00 - 15:00
 • Lørdag:
  Stengt
 • Søndag:
  Stengt