Prisgunstige og bekvemme plastmøbler

Viser 26 prisverdt produkter
Kampanje
Sorter etter

Hos oss på Trademax finner du prisgunstige møbler i plast til utendørsbruk. Det er er det beste alternativet for deg som ikke vil bruke mye tid på rengjøring av hagemøblene dine. Hagemøbler i plast er lette og blir derfor den optimale løsningen for deg som vil kunne flytte rundt på møblene mellom ulike plasser på en enkel og rask måte. De passer til de fleste lommebøker og kan varieres i ulike trendy farger. Vi tilbyr alt fra svarte, grå og hvite hagemøbler i plast alt fra spisegrupper, putekasser til sidebord. 

Rengjør dine plastmøbler

Hagemøbler i plast er spart fra grundig rengjøring og vedlikehold, men om du vil at dine hagemøbler skal beholde sitt fine utseende anbefaler vi Plastic Wood Sealer til vask av plastmøbler. 

Bruksandvisning:

  • Spray jevnt over overflaten 
  • La den virke i fem minutter
  • Tørk av med en ren lofri klut
  • Gjenta behandlingen to ganger
Du finner Plastic Wood Sealer hos oss på Trademax.

Match rett med dine hagemøbler i plast

Hvitt er alltid et sikkert kort når det gjelder plastmøbler til utendørsbruk, Hvite hagemøbler i plast er lette å matche med farger og naturmaterialer. La enkelheten møtes av naturen. Enkelt er fint! 

Benytt deg av ulike nyanser av grått i ulike lysstyrker og bryt med en farge i din smak som du vil skal fremheves. Det skaper en nøytral følelse til uteplassen din og kan kombineres med ulike matter eller fine sittepuffer. 

Om du velger svarte hagemøbler i plast gir det uteplassen din et stilrent og spennende uttrykk, Det er også kult å bruke messing sammen med den svarte innredningen. Messing bryter av den klassiske fargen og skaper et litt skarpere uttrykk.
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Sitteplasser
Farge
Antall stoler
Form
Funksjon
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Utseende
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje