Majestic Spisebord 210x100 cm

- Grå

Om produktet
Oversikt

Majestic er et stort og staselig bord. Bordet har en topplate i svart glass som gir det lille ekstra - en følelse av luksus hvor du enn plasserer det! Bordet er produsert av flettet kunstrotting med en ramme av aluminium. Materialer som er av god kvalitet og ikke krever noe særlig vedlikehold. Majestic er et eksklusivt spisebord som kan matches med mange av våre stoler. Velg stoler fra vårt brede sortiment og by inn til hyggelige middager i sommer!

Hvorfor kunstrotting? Hva er det?
Et møbel av kunstrotting er tilnærmet vedlikeholdsfritt. Materialet er ekstremt holdbart og krever svært lite vedlikehold. Kunstrotting er robust og værbestandig, noe som gjør det til et godt valg til for eksempel utemøbler. Da materialet også er UV-bestandig kan det stå i direkte sollys, selv under lengre perioder. Normalt tørker eller sprekker ikke kunstrotting på samme måte som tradisjonelle flettede produkter ofte gjør.

Kunstrotting er egentlig en fellesbetegnelse for plastmaterialer. Det vanligste er polyetylen, det mest holdbare kalles hularofiber. Hularofiberet er ikke bare solid, det er også miljøvennlig da det er et materiale som kan resirkuleres.

Spesifikasjoner
Produktinformasjon
Leveranse
Kundeservice
Varemerke
Tilbud
28%
2 895
,–
Du sparer:1 100,–
Delbetale fra: 178,–/Måned
Forventet levering 5-10 hverdager
Prismatch
14 dagers angrerett
Lav frakt
Trustpilot
Dette synes våre kunder om oss:
Veldig braTrustpilotRate
Basert på 10153
Det er veldig bra seng og jeg likte det.
Det er veldig bra seng og jeg likte det.
Amanuel Gebremikael 2020-08-04
😊👍
😊👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Nina Tabaković 2020-08-03