Wisconsin Lenestol Justerbar

Grå

Artikkelnummer: 527474
Antall
1

Spesifikasjoner

Mål
Bredde60 cm
Høyde110 cm
Dybde53 cm
Høyde armlene62 cm
Sittedybde44 cm
Sittehøyde44 cm
Totalhøyde110 cm
Material
MaterialtypeKunstrotting
Øvrig
VaremerkeHillerstorp
SerieHillerstorp Wisconsin
FargenavnGrå
Farge
FunksjonStillbar
JusterbarJa
UtseendeKunstrotting

Produktinformasjon

Hillerstorp Wisconsin lenestol justerbar er en skikkelig kongekrone når det gjelder å sitte behagelig. Med en justerbar funksjon tilpasser du selv vinkelen på ryggstøtten etter eget behov. Det er ikke så rart at Wisconsin er en av våre mest iøynefallende hagemøbelserier, da møblenes stilfølelse og kvalitet er vanskelig å slå. Wisconsin lenestol i svart kunstrotting er holdbar og lettstelt takket være materialvalget. Møbler av kunstrotting er nemlig ekstremt slitesterke og krever minimalt med vedlikehold. Dessuten har Wisconsin en veldig bra sittekomfort som kombineres med det stilrene designet, og gjør den til den perfekte hagestolen. Kompletter gjerne med en valgfri pute, for en enda bedre sittekomfort.

Kunstrotting
Et møbel laget av kunstrotting er så og si vedlikeholdsfritt. Materialet er ekstremt holdbart og krever veldig lite vedlikehold. Kunstrotting er slitesterkt og værbestandig, noe som gjør det til et bra valg for hagemøbler. Det er UV-bestandig og tåler å ha direkte i sollys også under en lengre periode. Normalt tørker eller sprekker ikke kunstrotting på den måten som tradisjonell flettede produkter ofte gjør.

Vedlikeholdsråd

 • Trekket på putene er vannavstøtende, kan tas av og vaskes på maks 30 grader. Ikke bruk skyllemiddel.
 • Vil du forlenge livslengden på møblene dine så anbefaler vi et møbeltrekk som beskytter.
 • Vi anbefaler at du regelbunden tørker av aluminiumflatene på modellenes ben med en myk klut og vann. Dette er for å unngå irr, irr er et grønt belegg som årsakes av at produktet har blitt angrepet kjemisk av forskjellige emner i sin nærhet, for eksempel vann, salt eller rengjøringsmiddel.
  • Hillerstorp Wisconsin är en serie moderne hagemøbler for en mer avslappende uteplass. Møblene finnes i flere forskjellige størrelser og varianter – alt for at du skal kunne finne møbler som passer deg og din uteplass. Velg mellom sofaer, lenestoler, loungegrupper, parasoller, puter og veldig mye mer.

Varemerke

Hillerstorp
Hillerstorp

Behøver du hjelp?

Ring oss på 23 96 02 69

En av våre selgere vil hjelpe deg med ditt kjøp

Åpningstider:

 • Mandag - Fredag:
  10:00 - 15:00
 • Lørdag:
  Stengt
 • Søndag:
  Stengt