Mønstrete fliser

23 stk produkter
2b056102a62c0fa2da17670a25296054a4f650be.jpg
Med mønstrete fliser kan du enkelt fornye deler i hjemmet ditt. Det er populært å montere på plasser som kjøkken, gang og bad da de klarer store fristelser og er enkle å rengjøre. Utforsk vårt sortiment av fliser med mønster i forskjellige farger og bestill det du syns er finest.

Vanlige spørsmål og svar

Hvordan innreder jeg med mønstrete fliser?

Mønstrete fliser kan du med fordel innrede både vegg og gulv med. Hvor de passer best inn kommer an på materiale og egenskapene til flisene. Flisene passer bra inn på kjøkkenet, i gangen og på badet. Du kan selv velge om du vil ha de innendørs og utendørs.

Hvor mye mønstrete fliser trenger jeg?

Avhengig av hvor du legger dem og størrelsen på flisene, kan det variere hvor mange fliser du trenger. Det er alltid greit å bestille litt ekstra avhengig av antall kutt og det er alltid søl. Hos Trademax finner du fliser i mange forskjellige størrelser, fra den minste størrelsen i 15x15 cm til den største i 60x60 cm.

Hvilke ulike mønster kan jeg velge mellom?

Med mønstrete fliser finnes det noe for alle smaker. Flisene tilbys i en mengde ulike farger, inkludert subtile nyanser. Noen gir et mer vintage preg med for eksempel blomstermønster eller kanskje du vil ha fliser som skal etterligne naturstein. For de som er ute etter en mer orientalsk stil, finner du selvfølgelig marokkansk-inspirerte fliser hos oss.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Form
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Utseende
Forventet levering innen 10 hverdager