Oppbevaring til barnerommet

Viser 335 prisverdt produkter
Sorter etter

Noen kvier seg for å ta tak i innredning av barnerommet, det fordi det føles vanskelig og ofte rotete. Visst, barnerom blir ofte rotete fordi de leker der inne, men det er mange gode løsninger for å endre på interiøret og gjøre det mer praktisk og fint. Med hjelp av praktiske oppbevaringsmuligheter kommer det til å bli superenkelt å holde ryddig og i orden. Vi tilbyr et stort utvalg av oppbevaring barnerom. Her finner du både papirkurver, kroker og fine oppbevaringsbokser.

Smart oppbevaring ordner opp i rotet

Lekebiler, legobiter og klær i hauger. De fleste av oss kjenner seg nok igjen i dette når vi tenker på barnas rom. Å gå og rydde opp i rotet er sjelden fristende, men det finnes enkle triks som gjør det enklere. Gjennom å kjøpe smart oppbevaring til barnerommet trenger du ikke lenger å rydde opp etter barnas lek, de kan veldig fint gjøre det selv. Her finner du trendy kasser på hjul som passer perfekt å slenge ned legoklosser i, når leken er over. Vi tilbyr også fine og mønstrede oppbevaringsbokser i forskjellige størrelser som passer for eksempel til samlekort, penner eller blader. Merk hver boks med ulike etiketter, sånn at det blir enklere å sortere alt.

Når det kommer til den enorme kleshaugen finnes det smarte og fine kroker som garantert kommer til å gjøre det lettere. Velg blant fine hengere med bokstaver eller ulike tekster. Her kan barna selv henge opp skolesekken, morgenkåpen eller capsen. Å holde orden på barnerommet blir ikke vanskelig når barna har forskjellige oppbevaringsmuligheter. Med et kreativt og stilig design vil det selvfølgelig også være morsommere å holde det ryddig, barna kommer også til å like det.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Motiv
Farge
Form
Sengemål
Stil
Utseende
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Forventet levering innen 10 hverdager