Provence Avlastningsbord 140 cm

Hvit

Artikkelnummer: 148013
Antall
1

Spesifikasjoner

Mål
Bredde140 cm
Høyde76 cm
Dybde40 cm
Material
MaterialtypeMahogny
Øvrig
VaremerkeBloomington
SerieProvence
FargenavnHvit
Farge
Farge ben
FormRektangulær
StilLandlig
UtseendeVitt Trä

Produktinformasjon

Provence er en franskinspirert, hvitlakkert møbelserie som passer utmerket godt i våre nordiske hjem. I serien finner man oppbevaringsmøbler for hele hjemmet. Provence møbelserie er et profesjonelt håndverk, produsert av erfarne møbelsnekkere med øye for detaljer og kvalitet. Møblene er robuste, og vil holde i mange år fremover. Provence er et smakfullt avlastningsbord som gir deg litt ekstra god plass. Dekorer gjerne bordet med en vase, lysestaker eller en grønn plante og skap et hjemmekoselig hjem.   

Produktinformasjon
Dette produktet er produsert av sertifisert mahognitre. Treet er ovnstørket før produksjonen for å minske risken for sprekker i treverket. Etter dette måles og lakkes møblene for å skape en sterk overflate. Til slutt pusses litt av fargen bort så møblene får det rette rustikke utseende.  
 
Husk!
Mahognitreet er ovnstørket ned til 8% fuktighet, som motsvarer en luftfuktighet på 40% ved 20 grader. Tre er et levende material som "beveger seg" mer eller mindre, avhengig av fuktigheten i omgivelsene. Er det fuktig kan det ekspandere og er det tørt kan det krympe. 

Varemerke

Bloomington

Behøver du hjelp?

Ring oss på 23 96 02 69

En av våre selgere vil hjelpe deg med ditt kjøp

Åpningstider:

  • Mandag - Fredag:
    10:00 - 15:00
  • Lørdag:
    Stengt
  • Søndag:
    Stengt