Carrie Sidebord 45 cm Marmor

Grå/Svart

-22%
Artikkelnummer: 663650
Antall
1

Spesifikasjoner

Mål
Bredde25 cm
Lengde45 cm
Høyde60 cm
Bordplate tykkelse2 cm
Material
MaterialtypeMetallMarmor
BenMetall
BordplateMarmor
Øvrig
VaremerkeConcept 55
SerieCarrie
FargenavnGrå/svart
Farge
Farge ben
FormRektangulær
StilModerne
UtseendeMetallMarmor

Produktinformasjon

Carrie er en serie minimalistisk bord som kombinerer bordplate i forskjellige materialer, blant annet ekte marmor med metaller av alle mulige slag. Velg mellom ulike størrelser, former og utførelser og ta stuen din til nye høyder med et Carrie-bord!

Bordet har en bordplate av ekte marmor og et understell i metall. Understellets design gjør dette sidebordet perfekt å bruke til for eksempel sofaen eller sengen for ekstra avlastningsplass. Det stilrene designet gjør at bordene i serien Carrie passer inn i de fleste innredningsstiler. Match gjerne forskjellige typer av bord for å skape en helhetsfølelse i rommet.

Tips! Tenk på at du bruker underlag på marmorbordet ditt, da marmor er et porøst materiale som er følsom mot søl.

Ettersom ekte marmor er en naturstein kan det finnes mindre groper eller streker i steinen. Dette er naturlig i stenens struktur og derfor ingen feil, som gir marmoren en ekstra karakter!

Vedlikeholdsråd
Marmor er et material som er ekstra følsomt mot søl. Derfor er det viktig at du umiddelbart tørker av overflaten, om du skulle være uheldig å søle. Marmor er ekstra følsomt mot syrer som for eksempel, vin, kaffe og juice. Bruk rengjøringsprodukter som er beregnet for naturstein. For daglig rengjøring, bruk en klut som du fukter med litt såpe og vann på.

Serien Carrie
Carrie er en serie med fine bord i et minimalistisk design. Serien kombinerer bordplater av forskjellige materialer, blant annet ekte marmor med understell i metaller av alle mulige slag. Velg mellom ulike størrelser, former og utførelser og ta stuen til nye høyder med et Carrie-bord!

Varemerke

Concept 55

Behøver du hjelp?

Ring oss på 23 96 02 69

En av våre selgere vil hjelpe deg med ditt kjøp

Åpningstider:

  • Mandag - Fredag:
    10:00 - 15:00
  • Lørdag:
    Stengt
  • Søndag:
    Stengt