Hamret aluminiumskrakk/ sidebord sølv

- Sølv

Om produktet
Oversikt

Denne aluminiumskrakken er ikke bare komfortabel å sitte på, den er også svært dekorativ. Den kan også brukes som sidebord for mat og drikke eller for å stille ut pyntegjenstander som fotografier eller potteplanter. Den vil bli et fokuspunkt i ethvert rom og komplementerer en rekke forskjellige møbelstiler.

Denne krakken/ sidebordet er laget av høykvalitets aluminium med polert overflate som gjør den ekstremt slitesterk. Den attraktive, hamrede overflaten skaper en taktil tekstur på krakken.

  • Farge: sølv
  • Materiale: aluminium med polert overflate
  • Mål: 36 x 47 cm (Diam. x H)
  • Fullstendig håndlaget
  • Lett å rengjøre
Spesifikasjoner
Produktinformasjon
Leveranse
Kundeservice
Varemerke
Dagspris
1 195
,–
Delbetale fra: 100,–/Måned
Forventet levering 8-12 hverdager
Prismatch
14 dagers angrerett
Lav frakt
Trustpilot
Dette synes våre kunder om oss:
Veldig braTrustpilotRate
Basert på 10689
Jeg er veldig fornøyd med…
Jeg er veldig fornøyd med trademax😊Først bestilte jeg tre sofaer som jeg fikk levert hjem uten noen problemer utenom at jeg oppdaget at de ble solgt billigere et annet sted....dette meldte jeg fra om til trademax da de har prismatch.når det gjelder den ble det litt frem og tilbake og det tok litt lang tid før gavekortet der kom på plass,men da Giselle kom inn i bildet ordnet hun dette på en svært rask og profesjonell måte,og hun ringte alltid tilbake når hun sa hun skulle ,veldig hyggelig og serviceminded er Giselle👍så da gavekortet ordnet seg handlet jeg tre små bord og betalte mellomlegget ,alt gikk som smurt,og sjåføren ga veldig bra info om når han kom osvså jeg har ingen betenkning med å handle på trademax flere ganger og kan trygt anbefale alle å gjøre det.mvh Bjørg Dalen
Bjørg Dalen 2020-09-23
Veldig fine senger mye utvalg lett å…
Veldig fine senger mye utvalg lett å bestille mange betaling alternativ rask levering helt hjem på døra...
Ameer waqas Afzal 2020-09-22