Halifax Nattbord 45 cm Skuff 3 Avisfack

Hvit Mahogni

Artikkelnummer: 121597
Antall
1

Spesifikasjoner

Mål
Bredde45 cm
Høyde60 cm
Dybde43 cm
Material
MaterialtypeMDFMassivt ovntørket Mahogny
BehandlingLakkert
Antall
Antall skuffer1 st
Øvrig
VaremerkeBloomington
SerieHalifax
FargenavnHvit
Farge
Farge ben
FormFirkantet
StilLandlig
StilLandligMarine
UtseendeHvitt Tre

Produktinformasjon

Halifax er en klassisk møbelserie med inspirasjon fra kysten og den franske landsbygden. Sjarmerende og stilfulle Halifax passer perfekt inn i det moderne, nordiske hjemmet. I serien har vi møbler til spiseplassen, stuen og soverommet. Halifax møbelserie er et profesjonelt håndverk, produsert av erfarne møbelsnekkere med sans for god kvalitet og detaljer. Halifax holder garantert i mange år.

Halifax er et stilig nattbord med tre hyller til tidsskrifter og en skuffe med håndtak i antikk messing. Nattbordet har mange fine detaljer og passer til de fleste senger. Kombiner gjerne med andre møbler i samme serie for en stilmessig fulltreffer i hjemmet. Leveres montert.   

Produktinformasjon
Dette produktet er produsert av sertifisert mahognitre. Treet er ovnstørket før produksjonen for å minske risken for sprekker i treverket. Etter dette måles og lakkes møblene for å skape en sterk overflate. Til slutt pusses litt av fargen bort så møblene får det rette rustikke utseende. 

Husk!
Mahognitreet er ovnstørket ned til 8% fuktighet, som motsvarer en luftfuktighet på 40% ved 20 grader. Tre er et levende material som "beveger seg" mer eller mindre, avhengig av fuktigheten i omgivelsene. Er det fuktig kan det ekspandere og er det tørt kan det krympe. 

Varemerke

Bloomington
Bloomington

Behøver du hjelp?

Ring oss på 23 96 02 69

En av våre selgere vil hjelpe deg med ditt kjøp

Åpningstider:

  • Mandag - Fredag:
    10:00 - 15:00
  • Lørdag:
    Stengt
  • Søndag:
    Stengt