Lenestoler i fløyel for alle lommebøker

Vil du også følge fløyelstrenden uten at det for den saks skyld skal behøve å koste skjorta? Trademax står til tjeneste for å hjelpe deg med å gjøre fløyelsmyke funn. Fløyel gir med en gang en følelse av luksus og prakt samtidig som det er et utrolig mykt og koselig materiale. Derfor kan vi ikke tenke oss noe bedre enn en lenestol, sofa eller hvorfor ikke en hel sofagruppe i fløyel? Hos oss finner du lenestoler i fløyel i en rekke ulike farger, størrelser og stiler – selvfølgelig for alle lommebøker.

Trendy og tidløst med fløyel

Innredningstrenden med møbler i fløyel er her for å bli. Miksen av det moderne og det tradisjonelle faller på alt flere lepper. Kanskje er det derfor våre Howard- og Chesterfieldmøbler er storselgere blant våre fløyelsmøbler. En klassisk Chesterfieldlenestol får et uventet løft med en kornblå fløyelsdress, og tidløse Howard imponerer med en pudderrosa drakt. En ekstra forgyllende detalj er de vakre messingnaglene som pryder mange av våre klassiske modeller. Foretrekker du en innredningsstil med renere linjer og minimalistisk følelse, men på samme tid etterstreber den fløyelsmyke følelsen, kan du naturligvis også finne mer stilrene møbler i vårt sortiment. 

Trademax tilbyr fløyelslenestoler i fargene kornblå, blå, grå, rosa, brun, beige og svart. Samtlige tar seg godt ut på egen hånd i rommet, men kan med fordel kompletteres med alt fra en hel sofagruppe til en fire-, tre- eller toseters sofa. Fullend looken og gjør rommet komplett med pynteputer, pledd og liknende innredningsdetaljer. Uansett hva du velger å komplettere din lenestol med, finner du det hos oss på Trademax. 

Rengjøring fløyel

Fløyel er et utrolig fint og mykt materiale som lages av 100% bomull. Fløyel tåler ikke å bli vasket med vann og bør derfor, om mulig, heller ikke bli våt. Materialet trekker lett til seg støv og blir av den grunn anbefalt å bli støvsuget med en myk børste for å fjerne støv på den beste og mest skånsomme måten. Børst forsiktig sofaen ren kontinuerlig med en myk børste for å holde stoffet rent og pent. Fløyel krever kanskje litt mer pleie og vedlikehold enn andre materialer, men med rett veiledning og hjelpemidler synes vi helt klart at det er verdt litt ekstra møbelpleie med tanke på den uslåelige følelsen du får av møbler i fløyel.