Andrew Lenestol med Fotskammel Fløyel

Amber/Messing

Om produktet
Oversikt

Andrew er en fin lenestol i et vakkert stoff som med fin herlige bredde og behagelige sittedybde er enkel å like. Med stilrene proporsjoner gir Andrew et fint inntrykk som fullendes av fine detaljer i form av stilriktige messinghjul og stoffkledde knapper på ryggputene. Lenestolen sitter du bekvem i både lesehjørne ditt med en luksuriøs fotskammel eller sammen med en sofagruppe foran tv.

Herlig lenestol i trendy farge

  • Slitesterkt stoff som finnes i flere fine farger.
  • Vakre dreide ben med stilriktige hjul i messing. Plastkopper følger med, for å beskytte gulvet.
  • Sjenerøse mål gir en innbydende følelse.
  • To matchende dekorputer inngår.

Oppbygning

  • Lenestolen har en stabil grunn av massivtre
  • Bred sittepute med to lag polyeterskum gjør at putene holder formen. Polyeterskum har en fin cellestruktur, som gjør at den gir en jevn støtte. Polyeterskummet er omringet av strimlet skum, for å gi en myk og behagelig følelse.
  • Hel ryggpute i polyeterskum gir en herlig følelse og en god avlastning for ryggen.
  • Både sitte- og ryggpute har en topp av strimlet skum, noe som gjør at putene holder formen sin samtidig som det gir en myk og god følelse.

Vedlikeholdsråd

  • Ta vare på lenestolen din og la den holde seg fin og flott lenge. Med en Textile Clean & Protect Kit beskytter du din sofa fra smuss og søl som trenger ned og blir flekker i stoffet.

Serien Andrew består av sofaer, lenestoler og fotskamler i trendy design. Med herlige, vellutvalgte farger på både stoffet og fløyelsstoffet får Andrew en trendy look i et tidløst design. Det som kjennetegner Andrew er de gjennomtenkte og bekvemme materialene, sammen med vakre detaljer. Vakre skårede ben med stilriktige messinghjul og knappet ryggpute, som sammen med en god sittekomfort og vakre farger blir en herlig kombinasjon. Med Andrew skaper du et hjemmekoselig og prisgunstig stue med god plass til hele familien.

Spesifikasjoner
Produktinformasjon
Leveranse
Kundeservice
8 995
,–
Delbetale fra: 458,–/Måned
7% ekstra rabatt! Kode:
3d 18h 23m 19s
Crazy weekend TM NO
Forventet levering 5-10 hverdager
Prismatch
10 års garanti
14 dagers angrerett
Stoff:Vera 9
Vera 1
+ 0,–
Vera 2
+ 0,–
Vera 4
+ 0,–
Vera 5
+ 0,–
Ben:Messing ben
Messing ben
+ 0,–
Krom Ben
+ 0,–
Trustpilot
Dette synes våre kunder om oss:
Veldig braTrustpilotRate
Basert på 9796
Veldig bra
Veldig bra ja.
Linn-Silje Olsen 2020-07-10
Kjempe fornøyd
Kjempe fornøyd med spisestuestolene jeg kjøpte hos Trademax. De kom 6 dager etter bestilling. Bra kommunikasjon fra sjåfør!
Marte Zeharya 2020-07-10