Halifax Bokhylle

Hvit Mahogni

Artikkelnummer: 509344
Antall
1

Spesifikasjoner

Mål
Bredde180 cm
Høyde220 cm
Dybde50 cm
Material
MaterialtypeMDFMassivt ugnstorkat Mahogny
Øvrig
VaremerkeBloomington
SerieHalifax
FargenavnHvit
Farge
StilLandlig
StilLandligMarine
UtseendeGlass

Produktinformasjon

Halifax er en klassisk møbelserie inspirert av kysten og den franske landsbygden. Sjarmerende og stilfulle Halifax passer utmerket i det moderne, nordiske hjemmet. Serien omfatter møbler til spisestue, stue og soverom. Halifax møbelserie er produsert av profesjonelle håndverkere med fokus på detaljer og kvalitet. Møblene har en lys patina der en lett slitt overflate kan oppstå langs kantene. En detalj som gir møblene en rustikk følelse.

Halifax er et vakkert møbel med god lagringsplass. Bokhyllen har både åpen og skjult oppbevaring i form av hyller, skap og skuffer, som gjør at du både kan vise opp og gjemme bort tingene dine. Med mange fine og gjennomtenkte detaljer er Halifax bokhylle et møbel som tiltrekker seg oppmerksomhet. Kurver er inkludert.

Produktinformasjon
Dette produktet er laget av sertifisert mahognitre. Treet blir ovnstørket ned til 8% trefuktighet før produksjonen, noe som tilsvarer en luftfuktighet på 40% ved 20 grader. Dette er for å redusere risikoen for sprekkdannelse. Deretter blir møblene grunnet, malt og lakkert for å få en slitesterk overflate. Tre er et levende materiale som "rører på seg" mer eller mindre avhengig av omgivelsenes luftfuktighet. Er det fuktig, kan trevirket ekspandere noe, og er det tørt, kan det krympe litt.

Varemerke

Bloomington

Behøver du hjelp?

Ring oss på 23 96 02 69

En av våre selgere vil hjelpe deg med ditt kjøp

Åpningstider:

  • Mandag - Fredag:
    10:00 - 15:00
  • Lørdag:
    Stengt
  • Søndag:
    Stengt