Halifax Hyllesystem 100 cm

Hvit Mahogni

Artikkelnummer: 121547
Antall
1

Spesifikasjoner

Mål
Bredde100 cm
Høyde130 cm
Dybde30 cm
Material
MaterialtypeMDFMassivt ovntørket Mahogny
BehandlingLakkert
Øvrig
SerieHalifax
FargenavnHvit
Farge
StilLandlig
StilLandlig
UtseendeMetallKromHvitt Tre

Produktinformasjon

Halifax er en klassisk møbelserie med inspirasjon fra kysten og den franske landsbygden. Sjarmerende og stilfulle Halifax passer perfekt inn i det moderne, nordiske hjemmet.  I serien har vi møbler til spiseplassen, stuen og soverommet. Halifax møbelserie er et profesjonelt håndverk, produsert av erfarne møbelsnekkere med sans for god kvalitet og detaljer. Halifax holder garantert i mange år.

Halifax hyllesystem med 16 hyller og en stor skuff med et håndtak i antikk messing. Halifax hyllesystem er ikke bare et praktisk møbel med god oppbevaringsplass, det er også et meget vakkert møbel med mange fine detaljer. Med lys patina og en slitt finish løfter dette sjarmerende møbel hvilket rom som helst. Kombiner gjerne med andre møbler i samme serie for en stilmessig fulltreffer i hjemmet. Leveres montert.   

Produktinformasjon
Dette produktet er produsert av sertifisert mahognitre. Treet er ovnstørket før produksjonen for å minske risken for sprekker i treverket. Etter dette blir møblene grunnet, malt og lakket for å skape en sterk overflate. Til slutt pusses litt av fargen bort så møblene får det rette rustikke utseendet. 

Husk!
Mahognitreet er ovnstørket ned til 8% fuktighet, som motsvarer en luftfuktighet på 40% ved 20 grader. Tre er et levende material som "beveger seg" mer eller mindre, avhengig av fuktigheten i omgivelsene. Er det fuktig kan det ekspandere og er det tørt kan det krympe

Behøver du hjelp?

Ring oss på 23 96 02 69

En av våre selgere vil hjelpe deg med ditt kjøp

Åpningstider:

  • Mandag - Fredag:
    10:00 - 15:00
  • Lørdag:
    Stengt
  • Søndag:
    Stengt