Halifax Kommode 40 cm 3 Skuffer

Hvit Mahogni

Artikkelnummer: 121558
Antall
1

Spesifikasjoner

Mål
Bredde40 cm
Høyde60 cm
Dybde30 cm
Material
MaterialtypeMDFMassivt ovntørket Mahogny
BehandlingLakkert
Antall
Antall skuffer3 st
Øvrig
VaremerkeOcean Delight
SerieHalifax
FargenavnHvit
Farge
Farge ben
FormRektangulær
StilLandlig
StilLandligMarine
UtseendeHvitt Tre

Produktinformasjon

Halifax er en klassisk møbelserie med inspirasjon fra kysten og den franske landsbygden. Sjarmerende og stilfulle Halifax passer perfekt inn i det moderne, nordiske hjemmet. I serien har vi møbler til spiseplassen, stuen og soverommet. Halifax møbelserie er et profesjonelt håndverk, produsert av erfarne møbelsnekkere med sans for god kvalitet og detaljer. Halifax holder garantert i mange år.

Stilig smal nattbord med 3 skuffer med håndtak i antikk messing. Halifax nattbord er et kvalitetsmøbel med mange fine detaljer. På grunn av den smale bredden kan nattbordet plasseres på flere forskjellige steder i hjemmet. Kombiner gjerne med andre møbler i samme serie. Leveres montert.    

Produktinformasjon
Dette produktet er produsert av sertifisert mahognitre. Treet er ovnstørket før produksjonen for å minske risikoen for sprekker i treverket. Etter dette males og lakkes møblene for å skape en holdbar overflate. Til slutt pusses litt av fargen bort så møblene får det rette rustikke utseendet. 

Husk!
Mahognitreet er ovnstørket ned til 8% fuktighet, som motsvarer en luftfuktighet på 40% ved 20 grader. Tre er et levende material som "beveger seg" mer eller mindre, avhengig av fuktigheten i omgivelsene. Er det fuktig kan det ekspandere og er det tørt kan det krympe. 

Varemerke

Ocean Delight
Ocean Delight

Behøver du hjelp?

Ring oss på 23 96 02 69

En av våre selgere vil hjelpe deg med ditt kjøp

Åpningstider:

  • Mandag - Fredag:
    10:00 - 15:00
  • Lørdag:
    Stengt
  • Søndag:
    Stengt