Halifax Klesskap 110 cm

Hvit Mahogni

Artikkelnummer: 121604
Antall
1
10% ekstra rabatt! Kode:
5d 14h 21m 46s
Kampanj

Spesifikasjoner

Mål
Bredde110 cm
Høyde190 cm
Dybde55 cm
Material
MaterialtypeMDFMassivt ovntørket Mahogny
BehandlingLakkert
Øvrig
SerieHalifax
FargenavnHvit
Farge
StilLandligMarine
UtseendeHvitt Tre

Produktinformasjon

Halifax er en klassisk møbelserie med inspirasjon fra kysten og den franske landsbygden. Sjarmerende og stilfulle Halifax passer perfekt inn i det moderne, nordiske hjemmet. I serien har vi møbler til spiseplassen, stuen og soverommet. Halifax møbelserie er et profesjonelt håndverk, produsert av erfarne møbelsnekkere med sans for god kvalitet og detaljer. Halifax holder garantert i mange år.

Halifax klesskap har 1 stort skap og 2 skuffer med håndtak i antikk messing. Klesskapet er en meget vakkert med god oppbevaringsplass. Denne sjarmerende møbel har mange fine detaljer og blir ett løft for soverommet. Kan også plasseres i entreen for oppbevaring av for eksempel ytterklær. Med lys patina og en slitt finish gir skapet en rustikk følelse. Kombiner gjerne med andre møbler i samme serie for en stilmessig fulltreffer i hjemmet. Leveres montert.   

Produktinformasjon
Dette produktet er produsert av sertifisert mahognitre. Treet er ovnstørket før produksjonen for å minske risken for sprekker i treverket. Etter dette måles og lakkes møblene for å skape en sterk overflate. Til slutt pusses litt av fargen bort så møblene får det rette rustikke utseende. 

Husk!
Mahognitreet er ovnstørket ned til 8% fuktighet, som motsvarer en luftfuktighet på 40% ved 20 grader. Tre er et levende material som "beveger seg" mer eller mindre, avhengig av fuktigheten i omgivelsene. Er det fuktig kan det ekspandere og er det tørt kan det krympe. 

Behøver du hjelp?

<strong>Telefon: </strong>23 96 02 69

En av våre selgere vil hjelpe deg med ditt kjøp

Åpningstider:

  • Mandag - Fredag:
    10:00 - 15:00
  • Lørdag:
    Stengt
  • Søndag:
    Stengt