Halifax Buffé 145 cm

Hvit Mahogni/Brun

Artikkelnummer: 509355
Antall
1
10% ekstra rabatt! Kode:
3d 19h 30m 8s
Kampanj

Spesifikasjoner

Mål
Bredde145 cm
Høyde85 cm
Dybde50 cm
Material
MaterialtypeMDFMassivt ovntørket Mahogny
Antall
Antall dører4 st
Antall skuffer2 st
Øvrig
VaremerkeOcean Delight
SerieHalifax
FargenavnHvit
Farge
StilLandlig
UtseendeHvitt Tre

Produktinformasjon

Halifax er en klassisk møbelserie inspirert av kysten og den franske landsbygden. Sjarmerende og stilfulle Halifax passer utmerket i det moderne, nordiske hjemmet. Serien omfatter møbler til spisestue, stue og soverom. Halifax møbelserie er produsert av profesjonelle håndverkere med fokus på detaljer og kvalitet. Møblene har en lys patina der en lett slitt overflate kan oppstå langs kantene. En detalj som gir møblene en rustikk følelse. 

Halifax er en vakker skjenk med to skap og to skuffer. Skjenken har mange fine detaljer som for eksempel håndtak og knotter i antikk messing og topplate i brunt. Dekorer skjenkens avlastningsflate og skapa et varmt og koselig hjem. Leveres montert.

Produktinformasjon
Dette produktet er laget av sertifisert mahognitre. Treet blir ovnstørket ned til 8% trefuktighet før produksjonen, noe som tilsvarer en luftfuktighet på 40% ved 20 grader. Dette er for å redusere risikoen for sprekkdannelse. Deretter blir møblene grunnet, malt og lakkert for å få en slitesterk overflate. Tre er et levende materiale som "rører på seg" mer eller mindre avhengig av omgivelsenes luftfuktighet. Er det fuktig, kan trevirket ekspandere noe, og er det tørt, kan det krympe litt.

Varemerke

Ocean Delight
Ocean Delight

Behøver du hjelp?

<strong>Telefon: </strong>23 96 02 69

En av våre selgere vil hjelpe deg med ditt kjøp

Åpningstider:

  • Mandag - Fredag:
    10:00 - 15:00
  • Lørdag:
    Stengt
  • Søndag:
    Stengt