Halifax Oppbevaringsbenk

Hvit Mahogni

Artikkelnummer: 509350
Fyll inn din e-postadresse så sier vi ifra til deg når produktet kan bestilles igjen.
Du må fylle inn din e-postadresse
Du må godkjenne vilkårene for å kunne bevåke dette produktet

Spesifikasjoner

Mål
Bredde140 cm
Høyde50 cm
Dybde45 cm
Material
MaterialtypeMDFMassivt ugnstorkat Mahogny
Øvrig
VaremerkeBloomington
SerieHalifax
FargenavnHvit
Farge
StilLandlig
StilLandlig
UtseendeStoff

Produktinformasjon

Halifax er en klassisk møbelserie inspirert av kysten og den franske landsbygden. Sjarmerende og stilfulle Halifax passer utmerket i det moderne, nordiske hjemmet. Serien omfatter møbler til spisestue, stue og soverom. Halifax møbelserie er produsert av profesjonelle håndverkere med fokus på detaljer og kvalitet. Møblene har en lys patina der en lett slitt overflate kan oppstå langs kantene. En detalj som gir møblene en rustikk følelse. Halifax er en møbelserie av god kvalitet. Møblene holder garantert i mange år fremover. 

Halifax er et fint møbel med gode oppbevaringsmuligheter. Halifax passer inn i de fleste hjem og innredningsstiler med et stilrent design. Plasser benken på soverommet og få god oppbevaring til sengetøy eller i gangen slik at du enkelt kan gjemme bort hansker og votter, skjerf og luer. 

Produktinformasjon
Dette produktet er laget av sertifisert mahognitre. Treet blir ovnstørket ned til 8% trefuktighet før produksjonen, noe som tilsvarer en luftfuktighet på 40% ved 20 grader. Dette er for å redusere risikoen for sprekkdannelse. Deretter blir møblene grunnet, malt og lakkert for å få en slitesterk overflate. Tre er et levende materiale som "rører på seg" mer eller mindre avhengig av omgivelsenes luftfuktighet. Er det fuktig, kan trevirket ekspandere noe, og er det tørt, kan det krympe litt.

Varemerke

Bloomington

Behøver du hjelp?

Ring oss på 23 96 02 69

En av våre selgere vil hjelpe deg med ditt kjøp

Åpningstider:

  • Mandag - Fredag:
    10:00 - 15:00
  • Lørdag:
    Stengt
  • Søndag:
    Stengt