Halifax Vitrineskap 100 cm

Hvit Mahogni

Artikkelnummer: 121555
Antall
1
10% ekstra rabatt! Kode:
3d 19h 40m 19s
Kampanj

Spesifikasjoner

Mål
Bredde100 cm
Høyde190 cm
Dybde35 cm
Material
MaterialtypeMDFMassivt ovntørket Mahogny
BehandlingLakkert
Antall
Antall dører2 st
Antall hyller4 st
Øvrig
SerieHalifax
FargenavnHvit
Farge
StilLandligMarine

Produktinformasjon

Halifax er en klassisk møbelserie med inspirasjon fra kysten og den franske landsbygden. Sjarmerende og stilfulle Halifax passer perfekt inn i det moderne, nordiske hjemmet. I serien har vi møbler til spiseplassen, stuen og soverommet. Halifax møbelserie er et profesjonelt håndverk, produsert av erfarne møbelsnekkere med sans for god kvalitet og detaljer. Halifax holder garantert i mange år.

Halifax vitrineskap er et stilig skap med mange fine detaljer. Her kan du vise fram dine favoritter som vaser, vinglass og skåler. Vitrineskapet er stort og romslig med gode oppbevaringsmuligheter. Kombiner gjerne med andre møbler i samme serie for en stilmessig fulltreffer.

Produktinformasjon
Dette produktet er produsert av sertifisert mahognitre. Treet er ovnstørket før produksjonen for å minske risken for sprekker i treverket. Deretter blir møblene grunnet, malt og lakket for å skape en sterk overflate. Til slutt pusses litt av fargen bort så møblene får det rette rustikke utseende. 

Husk!
Mahognitreet er ovnstørket ned til 8% fuktighet, som motsvarer en luftfuktighet på 40% ved 20 grader. Tre er et levende material som "beveger seg" mer eller mindre, avhengig av fuktigheten i omgivelsene. Er det fuktig kan det ekspandere og er det tørt kan det krympe. 

Behøver du hjelp?

<strong>Telefon: </strong>23 96 02 69

En av våre selgere vil hjelpe deg med ditt kjøp

Åpningstider:

  • Mandag - Fredag:
    10:00 - 15:00
  • Lørdag:
    Stengt
  • Søndag:
    Stengt