Halifax Vitrineskap 145 cm

Hvit Mahogni

Artikkelnummer: 121539
Antall
1

Spesifikasjoner

Mål
Bredde145 cm
Høyde220 cm
Dybde50 cm
Material
MaterialtypeMDFMassivt ovntørket Mahogny
BehandlingLakkert
Antall
Antall dører6 st
Antall skuffer2 st
Antall hyller4 st
Øvrig
VaremerkeOcean Delight
SerieHalifax
FargenavnHvit
Farge
StilLandlig
StilLandligMarine
UtseendeVitt Trä

Produktinformasjon

Halifax er en klassisk møbelserie med inspirasjon fra kysten og den franske landsbygden. Sjarmerende og stilfulle Halifax passer perfekt inn i det moderne, nordiske hjemmet. I serien har vi møbler til spiseplassen, stuen og soverommet. Halifax møbelserie er et profesjonelt håndverk, produsert av erfarne møbelsnekkere med sans for god kvalitet og detaljer. Møblene har en lys patina der en litt lett slitt overflate kan forekomme langs med kantene. En detalj som gir møbelet en rustikk følelse. 

Halifax framskap er et meget vakkert og elegant møbel med mange fine detaljer. Et solid møbel med en overdel med glassdører og underdel med skap og skuffer. Her kan du vise fram dine favoritter som vaser, vinglass og skåler. Framskapet er stort og romslig med gode oppbevaringsmuligheter. Kombiner gjerne med andre møbler i samme serie for en stilmessig fulltreffer.

Produktinformasjon
Dette produktet er laget av sertifisert mahognitre. Treet blir ovnstørket før produksjonen for å redusere risikoen for sprekkdannelse. Deretter blir møblene grunnet, malt og lakkert for å få en slitesterk overflate. Tilslutt pusses litt av fargen bort slik at møblene får det rette rustikke utseendet

Tenk på!
Mahognitre blir ovnstørket ned til 8% trefuktighet, som motsvarer en fuktighet på 40% ved 20 grader. Tre er et levende materiale som "rører på seg" mer eller mindre avhengig av omgivelsenes luftfuktighet. Er det fuktig, kan trevirket ekspandere noe, og er det tørt, kan det krympe litt.

Varemerke

Ocean Delight

Behøver du hjelp?

Ring oss på 23 96 02 69

En av våre selgere vil hjelpe deg med ditt kjøp

Åpningstider:

  • Mandag - Fredag:
    10:00 - 15:00
  • Lørdag:
    Stengt
  • Søndag:
    Stengt