Select No 3 Komplett Sengepakke 160x200 Fast

Mørkegrå/Metallben

Artikkelnummer: 664162
Klikk for å forstørre bildet
  Gjør dine valg
  Velg tilbehør

  Spesifikasjoner

  Mål
  Bredde160 cm
  Lengde200 cm
  Sokkel/Ben høyde16 cm
  Sengemål160x200 cm
  Material
  BenMetallben
  Antall
  Komfortsoner (stk)5 soner
  Øvrig
  SerieSelect No 3
  FargenavnMørkegrå
  Farge
  TypeKomplett sengepakke
  FasthetsgradFast
  SengegavlSelect Sänggavel med Sidor 160 cm
  Fjæring springfjærmadrassPocket
  Fjæring rammemadrassPocket
  StoffnavnEllie 3
  KvalitetMedel

  Detaljerte spesifikasjoner

  2 stk - Select Sengeben 16 cm 4-pack
  Metallic
  Mål
  LengdeMetall cm
  Høyde16 cm
  Øvrig
  SerieSelect
  FargenavnMetallic
  1 stk - Select Sengegavl med Sider 160 cm
  Mørkegrå
  Mål
  Bredde160 cm
  Høyde131 cm
  Øvrig
  SerieSelect
  FargenavnMørkegrå
  Farge
  TypeSengegavl
  KvalitetLyx
  StoffnavnEllie 3

  Produktinformasjon

  Select er en serie bestående av seks solide konstruerte kontinentalsenger med fine tilbehør i form av sengegavler, sengeben og puter. Select No 3 Komplett Sengepakke er en utrolig prisgunstig seng med høy kvalitet og komfort. Denne sengen passer til deg som setter pris på god kvalitet, men til en bra pris. I denne sengepakken inngår kontinentalseng, ben og sengegavl.

  Velg medium eller fast
  Sover dere sammen? Ingen problem. Velg mellom en overmadrass i medium eller fast komfort. Fjærmadrassen kan tilpasses etter akkurat ditt ønskemål, uansett om dere vil ha samme eller forskjellig komfort.

  Sengens rammemadrass er bygd opp på en klassisk fingerskjøt trestamme med pocketfjæring. Fjærmadrassen består av pocketfjæring, i hele fem soner. Det øverste laget av fjærmadrassen består av et tynt lag filt. Med en kantsydd overmadrass i profilert skum som er kledd i stretchstoff skapes det en god og behagelig komfort. Select No 3 kommer i fire forskjellige fargevalg. Madrassens trekk kan tas av, noe som gjør det enkelt å vaske ved behov. Kan vaskes på 60°. Velg mellom to ulike varianter av ben i metall; metallic- eller kobberfarget. I denne sengepakken inngår også sengegavl. Velg mellom tre fine gavler.

  SELECT SERIEN
  Select er en serie bestående av seks tungt konstruerte kontinentalsenger med fine tilbehør i form av sengegavler, sengeben og puter. Select kontinentalsenger er rangert fra No 1 til No 6. Rangeringen går ut i fra sengens oppbygging og material. For eksempel er Select No 1 en seng med standarkomfort som kommer i to farger og har en tilhørende overmadrass samt en variant av ben. Select No 6 som er den sengen som er høyest rangert, har en utrolig luksuriøs og unik oppbygging som stikker seg ut fra mengden på det store markedet av senger. Til Select No 6 har du fire valg av farger, tre valg av overmadrasser samt seks valg av ben. Select serien gir deg et bredt utvalg kvalitetssenger med valgfritt tilbehør, noe som gjør det lett å finne en seng som passer dine behov og ønskemål, både utseende og komfort.

  HVILKEN SENG PASSER DEG?
  Select No 1 Kontinentalseng er en stabil seng med slitesterkt stoff og overmadrass med behagelig komfort.

  Select No 2 Kontinentalseng er en seng av god kvalitet og som puster veldig godt.

  Select No 3 Kontinentalseng er en utrolig prisgunstig seng med høy kvalitet og komfort. Denne sengen passer deg som setter pris på god kvalitet, men til en bra pris.

  Select No 4 Kontinentalseng er perfekt for deg som vil være med og skape din egen seng! Med mange valgmuligheter kan du skape en unik seng som passer til akkurat deg.

  Select No 5 Kontinentalseng er en luksuriøs seng med et fantastisk progressivt støtte til hele kroppen. Denne sengen tilbyr flere valgmuligheter, både til utseende og oppbygging i madrasser.

  Select No 6 Kontinentalseng er en utrolig luksuriøs seng med beste tenkbare komfort! Med mange valgmuligheter og tilbehør kan du skape en seng etter akkurat dine behov og ønskemål.

  Behøver du hjelp?

  Ring oss på 23 96 02 69

  En av våre selgere vil hjelpe deg med ditt kjøp

  Åpningstider:

  • Mandag - Fredag:
   10:00 - 15:00
  • Lørdag:
   Stengt
  • Søndag:
   Stengt

  Anbefalte produkter