Velluto Oppbevaringsseng 180x200 med Fotgavl

Hvit Kunstlær

Artikkelnummer: 656126
Gjør dine valg
Hvitt Kunstlær
+ 0,–
Hvitt Kunstlær
Svart Kunstlær
- 500,–
Svart Kunstlær
Velg fargenavn
Velg tilbehør
Antall
1
10% ekstra rabatt! Kode:
5d 18h 41m 36s
Kampanj

Spesifikasjoner

Mål
Bredde180 cm
Lengde220 cm
Høyde115 cm
Dybde180 cm
Springfjærmadrass høyde21 cm
Sengemål180x200 cm
Material
MaterialtypeMyk PU
Øvrig
KomfortLyx
VaremerkeBerg & Strand
SerieVelluto
FargenavnHvitt Kunstlær
Farge
FunksjonOppbevaring
FasthetsgradFast
Garanti20 år

Produktinformasjon

Sengen Velluto tar deg med til drømmenes rike. Reis bort fra hverdagens mas og kjas til nydelig italiensk luksus. Vandre langs billedskjønne kanaler, slapp av på en koselig café eller shopp vakre klær og våkn opp pigg og opplagt til en ny dag. Drømmen blir kanskje igjen i sengen, men følelsen kan du ta med deg hele dagen! Men en seng er ikke bare til for å sove i – her nyter vi hyggelige stunder og bare slapper av! Vi leser i den, vi skaper egentid og vi ser på tv i den! Til alle disse anledningene er det bra å ha en komfortabel sengegavl som du bekvemt kan lene deg tilbake mot og som samtidig også beskytter veggene dine.  

Velluto er en elegant og eksklusiv oppbevaringsseng med praktisk oppbevaring i form av skuffer. Hodegavlen og fotgavlen har klassisk chesterfield-søm med knapper i samme farge som sengen. Rammen består av en 40 cm høy ramme med to skuffer på høyre side samt en ettergivende bonellmadrass på 21 cm ovenpå. På toppen troner en behagelig overmadrass med 5 cm tykt skum. I sengepakken inngår både hodegavl og fotgavl. Vi har også sengepakker i samme serie der kun hodegavlen inngår.

Ta med italiensk luksus til soverommet med den prisgunstige og eksklusive sengen Velluto! Sengen er det viktigste møbelet i hjemmet ditt, så velg en seng som gir dine drømmer luksuriøse vinger.

Varemerke

Berg & Strand
Berg & Strand

Behøver du hjelp?

<strong>Telefon: </strong>23 96 02 69

En av våre selgere vil hjelpe deg med ditt kjøp

Åpningstider:

  • Mandag - Fredag:
    10:00 - 15:00
  • Lørdag:
    Stengt
  • Søndag:
    Stengt