Diamant Kontinentalseng 180x210 Muldvarp

Stjärnbädden

Artikkelnummer: 688972
Velg tilbehør

Spesifikasjoner

Mål
Bredde180 cm
Lengde210 cm
Overmadrass høyde9 cm
Sokkel/Ben høyde8 cm
Sengemål180x210 cm
Material
OvermadrassSofttex Pikert Overmadrass 180x210
BenVinklade Plastben 8 cm
Øvrig
VaremerkeStjärnbädden
SerieStjärnbädden
FargenavnMuldvarp
Farge
FasthetsgradFast
Øvrig informasjon15 års garanti mot ramme og fjærbrudd
SengegavlUten gavl
PuterUten puter
Fjæring springfjærmadrassPocket
Fjæring rammemadrassPocket
KvalitetLyx
StoffnavnStjärnbädden Mullvad

Detaljerte spesifikasjoner

1 stk - Overmadrass 180x210 Softex Pikert
Stjärnbädden
Flere produkter fra Stjärnbädden
Mål
Bredde180 cm
Lengde210 cm
Overmadrass høyde9 cm
Sengemål180x210 cm
Øvrig
VaremerkeStjärnbädden
SerieStjärnbädden Bäddmadrass
FargenavnHvit
Farge
KvalitetLyx

ProduktinformasjonVis tilbehør

Kontinentalsengen Diamanten er Stjärnbäddens mest esklusive kontinentalseng! Denne sengen passer deg som har veldig høye krav når det gjelder liggekomfort, design og detaljekvalitet. Dette er en kontinentalseng med størrelse 180x210. Sengegavl inngår ikke på kjøpet, men kan kjøpes til.

Velg medium eller fast
Denne kontinentalsengen kan man velge mellom forskjellige typer fasthet. Velg mellom medium, fast eller medium/fast beroende på hvilken komfort du ønsker.

Rammemadrass
Sengens rammemadrass er bygd opp på en høy og stabil treramme og består av pocketfjæring i 3-soner og har en ekstra stopping av polyeter. Den her store oppbygningen i rammemadrassen bidrar til en veldig god grunn for sengens komfort og kvalitet.

Springfjærmadrass
Den her sengen har et av de aller beste springfjærsystemene som kan tilbys! Med en springfjærmadrass av chess-pocketsystem skapes en veldig høy avlastning for hele kroppen. Dette systemet er dessuten innpakket i et lager med polyeter, like mye over som under.

Velg overmadrass
Overmadrass Polyeter Quilt:Denne overmadrassen har en litt fastere og veldig god komfort. Overmadrassen er quiltet og stoppet med 45 mm polyeter. Polyeter er et materiale med en fin cellestruktur, noe som bidrar til at overmadrassen gir en jevn og behagelig avlastning for hele kroppen.

Overmadrass Polyeter Pikert kant:Dette er en herlig, tykk og gjennomsydd overmadrass med en stopping av 45 mm polyeter og luftig kanalfiber. Polyeter er et material med fin cellestruktur, noe som bidrar til at overmadrassen gir en jevn og behagelig avlastning for hele kroppen. Overmadrassen har en jevn følelse og stabil karakter. Overmadrassen er sydd med en kant i samme stoff og farge som sengen.

Overmadrass Softex Pikert:Det her er en veldig eksklusiv og trendy overmadrass med en stopping av 45 mm myk, perforert softex og kanalfiber. Sammen gir softex og kanalfiber overmadrassen en utrolig myk og skjønn komfort. En overmadrass i softex puster veldig bra og bidrar til en følelse av følsomhet.

Overmadrass X-Polyeter Quilt:Den her overmadrassen består av 45 mm elastiske polyeter av høy kvalitet. Elastisk polyeter gir overmadrassen en veldig god følsomhet og stabilitet for hele kroppen.

Kontinentalseng Diamant kommer i fire forskjellige fargevalg. Velg mellom kaki, antrasitt, muldvarp eller marine. Ønsker du å kjøpe til en matchende sengegavl, så kan du kjøpe til dette!

Serien Diamant fra Stjärnbädden
Kontinentalsengen Diamant Stjärnbäddens mest esklusive kontinentalseng! Den her sengen passer deg som har veldig høye krav på sovekomfort, design og detaljekvalitet – det vil si at den er like fin som god å sove i. Kontinentalsengen Diamant finnes i flere ulike størrelser og utførelser å velge mellom og tilbyr et flertall valgmuligheter av både overmadrass og fasthet. Med en seng fra Stjärnbädden kan du sette litt ekstra luksus på tilværelsen!

Varemerke

Stjärnbädden

Behøver du hjelp?

Ring oss på 23 96 02 69

En av våre selgere vil hjelpe deg med ditt kjøp

Åpningstider:

  • Mandag - Fredag:
    10:00 - 15:00
  • Lørdag:
    Stengt
  • Søndag:
    Stengt