Elite Comfort Kontinentalseng 180x200

Grå

-25%
Artikkelnummer: 501670
Gjør dine valg
Velg tilbehør
Antall
1

Spesifikasjoner

Mål
Bredde180 cm
Lengde200 cm
Høyde66 cm
Overmadrass høyde9 cm
Springfjærmadrass høyde18 cm
Rammemadrass høyde27 cm
Sengemål180x200 cm
Material
OvermadrassElastisk skum
SpringfjærmadrassSvensk 5-zon pocket
BenSvarte Ben
Antall
Komfortsoner (stk)5
Øvrig
VaremerkeBerg & Strand
SerieElite
FargenavnMørkegrå
Farge
FasthetsgradFast/Fast
Sengegavltilbehør
TypeKontinentalsäng
StoffnavnPempeia
BenSvarte Elite
Garanti20 år
youtube thumbnail

ProduktinformasjonVis tilbehør

Velg komfort og designElite kontinentalseng passer perfekt til deg som ønsker full valgfrihet i alt fra design til komfort. Sengen finnes i fire ulike varianter, fra en enklere basisvariant til en eksklusiv luksusvariant: Elite kontinentalseng Basic, Elite kontinentalseng Comfort, Elite kontinentalseng Premium samt Elite kontinentalseng Lyx. Se under for mer informasjon om sengeserien Elite.

Elite kontinentalseng kan tilby den best tenkelige liggekomforten. Sengen har svenskproduserte fjær som holder høy kvalitet. Med en stabil fingerskjøtet treramme og en høy fjærbunn med bonellfjæring. Velg den overmadrassen som passer deg. Elite kontinentalseng gir deg muligheten til selv å bestemme hardhetsgrad, velg mellom fast eller medium.

Velg overmadrass

 • Elite overmadrass elastisk skum En 9 cm tykk overmadrass som er både behagelig og fleksibel. Hele kroppen får støtte og komfort av det elastiske polyeterskummet. Overmadrassen har et vattert, avtagbart trekk.
 • Elite overmadrass Lateks Madrass med en kjerne av lateks som gjør at overmadrassen former seg forsiktig etter kroppen. Lateks hjelper deg til å slappe av fordi at materialet er trykkavlastende og gir en presis støtte. Overmadrassen har et sjenerøst lag myk polstring som gir ekstra god liggekomfort. Elite overmadrass har et vattert, avtagbart trekk. Finnes i forskjellige størrelser.
 • Elite overmadrass høyelastisk skum En 9 cm tykk overmadrass med høyelastisk skum som gir hele kroppen en god støtte og komfort. Overmadrassen er svært fleksibel og former seg etter kroppen din slik at du er komfortabel hele natten. Elite overmadrass har et vattert, avtagbart trekk. Finnes i forskjellige størrelser.

Velg ben 

 • Vanlig Metallben: 10 cm  
 • Svarte metallben: 12 cm
 • Metallben i Sølv: 12 cm 
 • Eikeben: 12 cm
 • Svarte treben: 12 cm

Obs! Sengegavl inngår ikke!

Elite sengeserie - Hva er forskjellen på sengene?
Elite er en serie med senger som består av både kontinentalsenger og rammesenger. I serien finnes fire ulike varianter av kontinentalsengen i ulike prisklasser og komfort. Til tross for likheten på sengene skiller de seg ut i oppbygningen, noe som påvirker sluttprisen på sengen. Kontinentalsengen består av tre ulike madrasser: overmadrass, mellommadrass og bunnmadrass. Det som utgjør forskjellen på kontinentalsengene er hvordan bunn- og mellommadrassen er satt sammen. Elite kontinentalseng Basic har f.eks. en enklere oppbygning av disse to, mens Elite kontinentalseng Lyx har høyere krav til bunn- og mellommadrassens funksjon, noe som gir en fantastisk liggekomfort som holder seg stabil over en lengre periode. Overmadrass velger du selv til den sengen du ønsker.

Elite kontinentalseng Basic
Mellommadrass: Svensk Original Pocket. En vendbar madrass med varmebehandlet pocketfjæring med 230 fjær/m². Pocketfjæring med individuelt innpakkede fjær, disse jobber uavhengig av hverandre og følger dine minste bevegelser. Mellommadrassen gir god trykkavlastning til kroppen din. Lang holdbarhet. Velg mellom fast (2,0 mm tykk tråd) og medium (1,8 mm tykk tråd). Sengebunnen er 22 cm høy og har varmebehandlet bonellfjæring med 115 fjær/m² (2,2 mm tykk tråd).

Elite kontinentalseng Comfort
Mellommadrass: Svensk 5-soners pocketfjæring, 230 fjær/m². Pocketfjæring med individuelt innpakkede fjær, disse jobber uavhengig av hverandre og følger dine minste bevegelser. Madrassen har fem komfortsoner som gir ulik støtte og komfort til ulike deler av kroppen. Velg mellom fast (2,0 mm tykk tråd) og medium (1,8 mm tykk tråd). Sengebunnen har varmebehandlet bonellfjæring med 115 fjær/m² (2,2mm tykk tråd). Ekstra høy sengebunn for bedre komfort.

Elite kontinentalseng Premium
Mellommadrass: Svensk premiumpocket. Vendbar, denne madrassen har pocketfjæring med en tetthet på 230 fjær/m². Pocketfjæringen har en meget god trykkavlastning, følsomhet og holdbarhet med pocketfjæring med 6 vindinger samt ekstra høy mellommadrass på 20 cm. Madrassen har fem komfortsoner som gir ulik støtte til ulike deler av kroppen. Velg mellom hardhetsgradene fast (2,0 mm tykk tråd) og medium (1,8 mm tykk tråd). Bonellfjæring med 115 fjær/m² (2,2 mm tykk tråd). Ekstra høy bunnmadrass for bedre komfort.

Elite kontinentalseng Lyx
Mellommadrass: Luksuriøs 5-soners MLS pocket med x-pocket-topp. Madrassen har flere separate lag som gir deg en madrass med en fantastisk respons, best mulig støtte og trykkavlastning. Madrassen er delt inn i 5-soner for best mulig tilpassing etter ryggen. Mellommadrassen er vendbar, og har pocketfjæring med en tetthet på 230 fjær/m². Pocketfjæringen har en utmerket følsomhet og holdbarhet med sin pocketfjæring med 6 vindinger og ekstra høy mellommadrass. Madrassen har fem komfortsoner som gir ulik støtte og komfort til ulike deler av kroppen. Velg mellom hardhetsgradene fast (2,0 mm tykk tråd) og medium (1,8 mm tykk tråd). Bonellfjæring med 115 fjær/m² (2,2 mm tykk tråd). Ekstra høy bunnmadrass for bedre komfort.

 

 

Varemerke

Berg & Strand

Behøver du hjelp?

Ring oss på 23 96 02 69

En av våre selgere vil hjelpe deg med ditt kjøp

Åpningstider:

 • Mandag - Fredag:
  10:00 - 15:00
 • Lørdag:
  Stengt
 • Søndag:
  Stengt