Sandwich Venus Kontinentalseng 160 Inkl Sengegavl

Lysegrå M/M

Artikkelnummer: 554020
Gjør dine valg
Antracit
+ 0,–
Antracit
Beige Kinnabädden
+ 0,–
Beige Kinnabädden
Lysegrå Kinnabädden
+ 0,–
Lysegrå Kinnabädden
Svart Kinnabädden
+ 0,–
Svart Kinnabädden
Velg stoff
Velg tilbehør

Spesifikasjoner

Mål
Bredde160 cm
Lengde200 cm
Sengemål160x200 cm
Material
OvermadrassLateks 40 mm Sommer/Vinter
Antall
Komfortsoner5
Øvrig
VaremerkeKinnabädden
SerieKinnabädden Sandwich Venus
FargenavnLysegrå
Farge
StoffLysegrå Kinnabädden
FasthetsgradMedium/Medium
SengegavlTrensad Sengegavl
Fjæring springfjærmadrassPocket
Fjæring rammemadrassPocket
GavlGavl inngår
TypeKomplett Sengepakke
KvalitetLyx
Garanti25 år

Detaljerte spesifikasjoner

Venus Nakkepute 2-pk
1 stk - Venus Nakkepute 2-pk
Kinnabädden
Flere produkter fra Kinnabädden
Mål
Bredde55 cm
Høyde15 cm
Dybde8 cm
Material
StoffmaterialeStoff
Øvrig
SerieKinnabädden Venus
FargenavnLysegrå
Farge

Produktinformasjon

Venus Sandwich er en luksuriøs kontinentalseng som - med rette - lover gull og grønne skoger for din nattesøvn. Sengen er produsert av de beste tenkbare materialene med mange funksjoner som skaper en usammenlignbar sovekomfort. Venus Sandwich har pocketfjæring i både sengebunn og mellommadrass, og sammen med en eksklusiv overmadrass gjør de underverk for søvnen din slik at du våkner pigg og uthvilt hver morgen. Venus Sandwich-sengen tilbyr ikke bare bekvemmelighet i verdensklassen, den triumferer også med et tidløst design som løfter hele ditt soveromsmiljø. Sengen er trukket med et skumlaminert møbelstoff som er allergisikkert og Økoteks-sertifisert. Velg mellom fargene: beige, lysegrå, antrasitt og svart. 

Luksuriøs, pikert sengegavl inngår i prisen. 

Sengebunn “Sandwich”:
Sengebunnen er oppbygd av to rammemadrasser med høykvalitative pocketfjær som aktivt samarbeider med mellommadrassen for best mulig komfort og holdbarhet. Pocketfjærmadrassen er omgitt av en 14 cm høy sengeramme som er laget av massiv svensk furu. Sammen med de 13 stk. solide treribbene får sengen en suveren stabilitet. I Sandwich-konstruksjonen inngår et stort overtrekk som plasseres på sengebunnen og monteres med borrelås. Dette gir inntrykket av at sengen består av en stor hel sengeramme, som blir enhetlig og lekkert.

Mellommadrass:
Den vendbare mellommadrassen har et avansert pocketsystem med fjær i 5 soner. En ettergivende pocketfjærmadrass som arbeider individuelt og former fjæringen etter kroppen med maksimal presisjon for å avlaste og gi rett støtte i alle sovestillinger. Det gjør at du får en dypere søvn og våkner uthvilt, da trykkpunkter som skuldrene og hoftene utsettes for minimalt trykk. Med stopping av temperaturregulerende Cooltex-skum blir det mulig med et behagelig soveklima. Skummet kan både lagre og avlede varme, noe som passer spesielt bra med tanke på våre nordiske væromslag. Mellommadrassen har gode ventilasjonsegenskaper og antimuggegenskaper og holder seg fin lenge. I det heldekkende trekket er det vevd inn en spesiell antiskli i stoffet, som gjør at den store mellomkjernen ligger på plass uten å flytte på seg. Du kan velge medium eller fast hardhet i pocketkjernen.   

Overmadrass - Lateks Summer/Winter:
Den såkalte Summer/Winter-overmadrassen er spesifikt utformet for det skandinaviske klimaet. En 8 cm tykk overmadrass, pikert samt konvoluttsydd med en 40 mm kjerne av lateks. Latekskjernen er trykkavlastende og har innebygde luftkanaler for god ventilasjon. Overmadrassen er vendbar og stoppet med 500 g bomull på den ene siden og 500 g ull på den andre. Det gjør at du kan sove på Summer-siden når det er varmt og på Winter-siden når det er kaldt ute. Overmadrassen er stoppet med 300 g fuktavvisende fibervatt. Overmadrassens trekk har innvevde bambusfiber som har en antibakteriell, dufthemmende og kjølende effekt. Trekket som er quiltet i 100% polyesterstoff, er avtagbart og vaskbart.  

Venus Sandwich har 25 års garanti mot ramme- og springfjærbudd forårsaket av materielle feil. 

Om Kinnabädden
Kinnabädden har over 60 års erfaring med å bygge senger. Med en seng fra Kinnabädden får du ekte skandinavisk sengekomfort, materiale og håndverk av svært god kvalitet og stor trygghet i mange år framover. Kinnabädden bruker dyktige håndverkere der det trengs og utnytter moderne produksjonskapasitet der det behøves. Kinnabädden har på denne måten skapt forutsetninger for høy kvalitet og muligheten til å realisere drømmen om en skandinavisk kvalitetsseng!

Ikke glem å kjøpe til madrassbeskyttelse for å forlenge din sengs levetid!

Varemerke

Kinnabädden
Kinnabädden

Behøver du hjelp?

Ring oss på 23 96 02 69

En av våre selgere vil hjelpe deg med ditt kjøp

Åpningstider:

  • Mandag - Fredag:
    10:00 - 15:00
  • Lørdag:
    Stengt
  • Søndag:
    Stengt