Sandwich Venus Kontinentalseng 180 Inkl Sengegavl

Lysegrå M/M

Om produktet
Oversikt

Venus Sandwich er en luksuriøs kontinentalseng som - med rette - lover gull og grønne skoger for din nattesøvn. Sengen er produsert av de beste tenkbare materialene med mange funksjoner som skaper en usammenlignbar sovekomfort. Venus Sandwich har pocketfjæring i både sengebunn og mellommadrass, og sammen med en eksklusiv overmadrass gjør de underverk for søvnen din slik at du våkner pigg og uthvilt hver morgen. Venus Sandwich-sengen tilbyr ikke bare bekvemmelighet i verdensklassen, den triumferer også med et tidløst design som løfter hele ditt soveromsmiljø. Sengen er trukket med et skumlaminert møbelstoff som er allergisikkert og Økoteks-sertifisert. Velg mellom fargene: beige, lysegrå, antrasitt og svart. 

Luksuriøs, pikert sengegavl inngår i prisen. 

Sengebunn “Sandwich”:
Sengebunnen er oppbygd av to rammemadrasser med høykvalitative pocketfjær som aktivt samarbeider med mellommadrassen for best mulig komfort og holdbarhet. Pocketfjærmadrassen er omgitt av en 14 cm høy sengeramme som er laget av massiv svensk furu. Sammen med de 13 stk. solide treribbene får sengen en suveren stabilitet. I Sandwich-konstruksjonen inngår et stort overtrekk som plasseres på sengebunnen og monteres med borrelås. Dette gir inntrykket av at sengen består av en stor hel sengeramme, som blir enhetlig og lekkert.

Mellommadrass:
Den vendbare mellommadrassen har et avansert pocketsystem med fjær i 5 soner. En ettergivende pocketfjærmadrass som arbeider individuelt og former fjæringen etter kroppen med maksimal presisjon for å avlaste og gi rett støtte i alle sovestillinger. Det gjør at du får en dypere søvn og våkner uthvilt, da trykkpunkter som skuldrene og hoftene utsettes for minimalt trykk. Med stopping av temperaturregulerende Cooltex-skum blir det mulig med et behagelig soveklima. Skummet kan både lagre og avlede varme, noe som passer spesielt bra med tanke på våre nordiske væromslag. Mellommadrassen har gode ventilasjonsegenskaper og antimuggegenskaper og holder seg fin lenge. I det heldekkende trekket er det vevd inn en spesiell antiskli i stoffet, som gjør at den store mellomkjernen ligger på plass uten å flytte på seg. Du kan velge medium eller fast hardhet i pocketkjernen.   

Overmadrass - Lateks Summer/Winter:
Den såkalte Summer/Winter-overmadrassen er spesifikt utformet for det skandinaviske klimaet. En 8 cm tykk overmadrass, pikert samt konvoluttsydd med en 40 mm kjerne av lateks. Latekskjernen er trykkavlastende og har innebygde luftkanaler for god ventilasjon. Overmadrassen er vendbar og stoppet med 500 g bomull på den ene siden og 500 g ull på den andre. Det gjør at du kan sove på Summer-siden når det er varmt og på Winter-siden når det er kaldt ute. Overmadrassen er stoppet med 300 g fuktavvisende fibervatt. Overmadrassens trekk har innvevde bambusfiber som har en antibakteriell, dufthemmende og kjølende effekt. Trekket som er quiltet i 100% polyesterstoff, er avtagbart og vaskbart.  

Venus Sandwich har 25 års garanti mot ramme- og springfjærbudd forårsaket av materielle feil. 

Om Kinnabädden
Kinnabädden har over 60 års erfaring med å bygge senger. Med en seng fra Kinnabädden får du ekte skandinavisk sengekomfort, materiale og håndverk av svært god kvalitet og stor trygghet i mange år framover. Kinnabädden bruker dyktige håndverkere der det trengs og utnytter moderne produksjonskapasitet der det behøves. Kinnabädden har på denne måten skapt forutsetninger for høy kvalitet og muligheten til å realisere drømmen om en skandinavisk kvalitetsseng!

Ikke glem å kjøpe til madrassbeskyttelse for å forlenge din sengs levetid!

Spesifikasjoner
Produktinformasjon
Leveranse
Kundeservice
Varemerke
Dagspris
14 995
,–
Delbetale fra: 734,–/Måned
Forventet levering 4-6 uker
Prismatch
25 års garanti
14 dagers angrerett
Stoff:Lysegrå Kinnabädden
Antracit
+ 0,–
Beige Kinnabädden
+ 0,–
Lysegrå Kinnabädden
+ 0,–
Endre
Inngår
  • Overmadrass: Lateks 40 mm Sommer/Vinter
  • Fasthetsgrad: Medium/Medium
  • Sengegavl: Trensad Sengegavl
Trustpilot
Dette synes våre kunder om oss:
Veldig braTrustpilotRate
Basert på 10723
Grei nettside
Grei nettside, å flotte produkter, venter i spenning på varen.
roar kristoffersen 2020-09-25
hei nå har jeg kjøpt meg nye møbler og…
hei nå har jeg kjøpt meg nye møbler og fått den beste sørvisen man kan få og det er en bra pris og hygelig menesker og prate TAKK FOR EN HYGELI HANDEL HILSEN JONNY ANDREASSEN
Jonny Andreassen 2020-09-25
Tilbehør
Madrassbeskytter
499
,–
Tekstilrengjøring Sengemadrass
479
,–
Madrassbehandling BioMaster
309
,–