Royal Seng med Oppbevaring 180x200

Mørkegrå

-25%
Artikkelnummer: 654249
Velg tilbehør
Kvantitet
1

Spesifikasjoner

Mål
Bredde180 cm
Lengde200 cm
Overmadrass høyde8 cm cm
Sengemål180x200 cm
Material
OvermadrassPolyeterskum
BenSvart Ek
StoffmaterialeStoff
Antall
Komfortsoner (stk)Uten soner
Øvrig
SerieRoyal
FargenavnMørkegrå
Farge
TypeFörvaringssäng
FunksjonOppbevaring
FasthetsgradMiddelfast
GavlUtan gavel
Fjæring springfjærmadrassBonell/Pocket
PuterUtan kudde
KvalitetPlus
StoffnavnRoyal 4

Produktinformasjon

Med en seng fra vår Royal-serie får du en seng med høy kvalitet og komfort! Serien Royal tilbyr senger i forskjellige modeller, størrelser og utførelser. Dette er en komfortabel kontinentalseng som du kan nyte av lenge. Med et fint design gir den også ditt soverom et utrolig herlig løft!

Dette er en veldig mye mer enn kun en god kontinentalseng! Denne sengen tilbyr også nemlig praktisk oppbevaringsplass. Med et enkelt løft vinkler du opp madrassen og sengens underdel tilbyr dermed den perfekte, skjulte oppbevaringsplass i soverommet! Her kan du oppbevare sengetøy, dyner, puter eller hvorfor ikke barnas leketøy?

Oppbevaringssengen Royal forekommer i fire ulike farger; beige, lysegrå, mørkegrå og svart. Velg den fargen som passer best hjemme hos deg! Sengen er kledd i et eksklusivt stoff (100 000 martindale) som beholder sin kvalitet år etter år!

Observer at sengegavlen ikke inngår i dette kjøpet. Sengegavl i matchende farge som kontinentalsengen, finnes og kan kjøpes til separat.

Springfjærmadrass
Springfjærmadrassen består av et dobbeltfjærende fjærsystem, med en kombinasjon av bonellfjæring og pocketfjæring. Dette gir sengen en bra og god støtte under nattens søvn.

Overmadrass
Sengens overmadrass består av polyeterskum, noe som gir en jevn komfort.

Vedlikeholdsråd
Trekket til overmadrassen kan tas av og tørrenses.

Serien Royal
Royal er en serie senger i forskjellige modeller, størrelser og utførelser. Velg mellom komfortable kontinentalsenger, praktiske senger med oppbevaring eller fine tilbehør som sengegavler og nakkeputer. Med en seng fra Royal-serien får du en seng med høy kvalitet og komfort!

Behøver du hjelp?

Ring oss på 23 96 02 69

En av våre selgere vil hjelpe deg med ditt kjøp

Åpningstider:

  • Mandag - Fredag:
    10:00 - 15:00
  • Lørdag:
    Stengt
  • Søndag:
    Stengt