Original Pute Tempur Medium

Om produktet
Oversikt
 • Varemerke:Tempur
 • Størrelse:Medium cm
 • Funksjon:Dyner & Puter
 • Serie:Tempur
 • Varemerke:Tempur
Spesifikasjoner
Artikkelnummer: 991105
Mål
StørrelseMedium cm
Øvrig
VaremerkeTempur
SerieTempur
FunksjonDyner & Puter
Leveranse
Forventet levering 5-10 hverdager
Levering

Vi leverer alltid varene hjem til deg. Mindre leveranser kan bli sendt til et utleveringssted nære deg. En fraktavgift tilkommer i kassen etter du har fylt i dine personlige opplysninger.

Vil du gjøre din leveranse enklere? Vi har flere tilleggstjenester som gjør din leveranse enda enklere, og etter gjennomført bestilling får du mulighet til å velge tilleggstjenester som vi kan tilby ditt kjøp

KJØPSVILKÅR
14 dagers angrerett
Flere sikre betalningsalternativer
Kundeservice

En av våre selgere vil hjelpe deg med ditt kjøp

Sende mail

Telefon: 23 96 02 69

Åpningstider:
 • Mandag - Fredag:
  10:00 - 15:00
 • Lørdag:
  Stengt
 • Søndag:
  Stengt
Varemerke
Tempur
Tempur

TEMPUR - komfort utover det vanlige

Det globale merket TEMPUR tilbyr madrasser og puter for en god natts søvn. Produktene er laget av trykkavlastende materiale og har en åpen cellestruktur som bidrar til maksimal støtte og komfort.

h2>TEMPUR - madrasser og puter for en god søvn

Velkjente TEMPUR er et globalt varemerke som selger sine produkter i over 80 land. TEMPUR jobber for en god søvn og tilbyr madrasser og puter i trykkavlastende materiale som former seg etter kroppen din. Mange kunder som har problemer med søvnen har blitt hjulpet av de komfortable produktene fra TEMPUR. På Trademax tilbyr vi flere av TEMPURs populære produkter, for eksempel Original Supreme Madrass og Cloud Supreme Madrass med Cool touch.


En madrass fra TEMPUR gir deg:

 • - Maksimal trykkavlastning
 • - Langvarig kapasitet
 • - Følger kroppens konturer og bevegelse
 • - Personlig kroppsstøtte


En uforstyrret natts søvn med madrass fra TEMPUR

Årsakene til at du sover dårlig kan være mange, kanskje har du en partner som beveger seg mye i søvnen eller har du problemer med rygg eller nakke? TEMPUR har hjulpet mange kunder over hele verden til å roe seg ned og få en god natts søvn.


Kvalitet og komfort er like viktig

Kvalitet er et nøkkelord for TEMPUR og for å garantere produktenes kvalitet blir alle madrassene testet nøye. Den unike cellestrukturen i TEMPUR-materialet består av viskoselastisk materiale med åpen cellestruktur som gjør det mulig for madrassene å absorbere ekstra trykk og gi ekstra god støtte for kroppen. Det er ikke uten grunn at TEMPUR er den eneste produsenten av senger som er sertifisert av den amerikanske romfartsorganisasjonen U.S Space Foundation.

Flere produkter fra  Tempur
1 295
,–
Delbetale fra: 105,–/Måned
Forventet levering 5-10 hverdager
Prismatch
14 dagers angrerett
Lav frakt
Størrelse:Medium
Medium
+ 0,–
Small
- 300,–
Large
- 300,–
Trustpilot
Dette synes våre kunder om oss:
Veldig braTrustpilotRate
Basert på 10766
Gleder meg til å få denne fantastiske…
Gleder meg til å få denne fantastiske kontinental sengen som virker helt topp, hjem til nye adressa mi (snart) Jippi! Må si det er ekstra service med tilbud ,og rentefri delbetaling i 12 mnd. og uten tillegg for kjøring helt hjem (pga varens størrelse ) :D :) Hilsen Elin
Elin Skogmo 2020-10-01
Where the magic happens
Da ble det ny seng på oss på 1-2-3! Aldri vært enklere å bestille noe. De tilbyr til og med bærehjelp til en liten pris, super praktisk! Gleder meg til senga kommer i hus.
Camilla 2020-10-01