Porto U-sofa med Dobbeldivan Kunstlær

- Svart

Om produktet
Oversikt

Porto dobbel divan er en moderne sofa som er kledd i Bonded lær. Sofaen gir en luftig og åpent inntrykk. De to divanene gjør det mulig for å bre seg ut når det er filmkveld og rom for mange når det er ventet besøk. Porto har hele 35 kg kaldskum i setet, noe som betyr at sofaen har en høy sittekomfort og putene mister ikke formen. Porto passer inn i ethvert hjem takket være stilig og tidløst design. Kombinert med Porto fotskammel slik at du får ekstra sitteplasser rundt bordet og noe godt å sette bena på, du kan også raskt og enkelt få en sovesofa. Fotskammel er designet for å passe perfekt mellom divan og åpen ende. 

Øvrig:
- Vi anbefaler at du kombinerer sofaen med Porto fotskammel. Ved å plassere fotskammel mellom divanene, kan du raskt gjøre sofaen til en sovesofa. Fotskammelens dimensjoner er B 120, H 44 og D 55th- Fotskammel er ikke inkludert.


Porto U-sofa er en klassisk sofa med virkelig god komfort og en av våre mest prisverdige sofaer. Den sjenerøse størrelsen gir rom for venner og familie å samles og omgås, men også for deg som vil slappe av ekstra lenge.

  • Setet består av 35 kg kaldskum som er et polstermateriale og som betyr at sofaen har høy sittekomfort og at putene holder formen.
  • Ryggputer i ballfiber som gir en myk og behagelig følelse.
  • Stamme i massivt tre som gjør sofaen stabil.
  • Kjøp gjerne en nakkestøtte til fra samme serie for en komplett sofa.

Vedlikeholdsråd
Ta vare på din nye møbel så forenger du følelsen av ny og kan nyte av den ekstra lenge.

  • Vi anbefaler at du bruker Conditioner Vinyl Produktet beskytter din sofa fra skitt og settet inneholder alt du behøver for å beholde det nye utseende.

Porto er en serie klassiske og stilrene sofaer. Romslig, familievennlig og tidløs er ord som beskriver vår prisverdige. Møblene finnes i flertall fargekombinasjoner med nøye utvalgt material for deg å finne en sofa som passe akkurat deg og hjem.

Spesifikasjoner
Produktinformasjon
Leveranse
Kundeservice
Varemerke
Tilbud
7%
12 495
,–
Du sparer:1 000,–
Delbetale fra: 619,–/Måned
Forventet levering 6-8 uker
Prismatch
10 års garanti
14 dagers angrerett
Stoff:SKINN SVART
SKINN SVART
+ 0,–
Ben:Sort ben
Sort ben
+ 0,–
Trustpilot
Dette synes våre kunder om oss:
Veldig braTrustpilotRate
Basert på 10178
Enkelt og greit å handle hos…
Enkelt og greit å handle hos Trademax.no. Blir levert omtrent i hus av hyggelig kjørekar :)
Wenche Aasehaug 2020-08-06
Jeg har akkurat send en bestilling
Jeg har akkurat send en bestilling. Jeg var etter møbler med unin design til god pris. Noe jeg fant hos Trademax. Håper at varene kommer til avtalt tid og er god i kvalit også
Zahra Helmizadeh 2020-08-05
Tilbehør
Textile Clean & Protect Sett
349
,–
Porto Fotskammel
3 795
,–
Conditioner Vinyl Kunstlær
249
,–