Rektangulær spisegruppe

Viser 3689 prisverdt produkter
Kampanje
Sorter etter

Å innrede kjøkkenet eller spisestuen med en rektangulær spisegruppe har lenge vært populært. Anledningen til dette er at rektangulær spisegruppe er veldig lett å plassere langs veggene, men også at den rektangulære formen gjør dem lette å måle og regne ut hvor mange sitteplasser man får plass til. Hos Trademax finner du et bredt utvalg av rektangulære spisegrupper i mengder av forskjellige materialer, stiler og utførelser.

 

Praktisk og fin rektangulær spisegruppe

En rektangulær spisegruppe er veldig enkelt å innrede med. Plasser inntil en vegg, i et smalt rom eller la det få en sentrert plass midt i spisestuen din. I vårt sortiment finner du rektangulære spisegrupper i en mengde ulike materialer, mål og farger til alle hjem og innredningsstiler. Vi tilbyr rektangulære spisestuegrupper i alt fra stilrent hvitt og svart, til solide rektangulære spisegrupper i forskjellige trematerialer. I vårt sortiment finner du også forlengningsbare rektangulære spisegrupper med tilleggsplate. 


La deg inspireres av vårt varierende tilbud av rektangulære spisegrupper og velg i fred og ro ut din favoritt. Når du har bestemt deg så klikker du enkelt hjem din nye spisegruppe og får den levert hjem til deg. Lave fraktkostnader og 14 dagers angrerett. Kjøp din nye spisegruppe online i dag, smidig og enkelt!

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Serie
Bredde
Lengde
Høyde
Sitteplasser
Farge
Antall stoler
Form
Funksjon
Type
Stil
Pris
Utseende
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje