Rund spisegruppe til hyggelige stunder

-15%
Lagervare
3 395 kr
Veil. pris: 3 995 kr
Du sparer: 600 kr
Kampanje
Endast ett fåtal kvar i lager!

Med en rund spisegruppe har du store muligheter til å omgås rundt bordet på en naturlig måte. Runde spisebord inviterer til å spille spill og er perfekte til lekser, kaffepauser og lange middager. Dessuten får du en spisegruppe som er lett å plassere og møblere. Vi har runde spisegrupper i mange varianter, stiler og utførelser. Er du ute etter en rund hvit spisegruppe, et klassisk rundt spisebord med vintagefølelse eller et moderne rundt kjøkkenbord i glass? Trademax har billige ovale og runde spisebord med stoler i flere ulike stiler!  

Rett spisegruppe til ditt hjem

Vi tilbringer mye tid ved våre spisebord, ikke bare for å spise, men også til andre hverdagslige eller festlige aktiviteter. En bekvem spisegruppe er derfor en essensiell del av ditt hjem, for å gi hyggelige stunder ved måltider, mellommåltider eller jobb. Vi har alle ulike behov og ulik smak, som gjør at det kan være vanskelig å finne det rette spisebordet og de perfekte stolene til akkurat ditt hjem. Her har vi samlet et stort utvalg av billige runde spisegrupper for å gjøre det litt lettere for deg. Din spisegruppe skal være en del av din hverdag i mange år - derfor er det viktig å finne en spisegruppe som føles helt rett og som er av god kvalitet.

Å investere i en ferdig spisegruppe er en smart avgjørelse, fordi at delene er utvalgte og sammensatte for å passe perfekt sammen, både funksjonelt og stilmessig. Hos oss kan du finne alt fra tradisjonelle spisegrupper i tre til moderne spisegrupper med glass og forkrommede detaljer. Uansett om du leter etter en liten eller stor spisegruppe, så kan du sikre deg den på Trademax. Får du ofte gjester foreslår vi at du velger et forlengningsbart bord slik at du kan variere størrelsen på spisegruppen etter anledningen. 

Å kjøpe spisegruppe online er både enkelt, raskt og smidig. Trademax tilbyr både rask og sikker levering. Husk at du har 14 dagers angrerett slik at både du og vi kan være sikre på at ditt kjøp føles helt rett for deg.