VidaXL

vidaXL – Et sortiment for alle

Varemerket vidaXL har et omfattende og prisgunstig sortiment. Varemerket tilbyr alt fra trendy hjemmeinnredning til herlige hagemøbler.

Trendy trenger ikke å være dyrt

vidaXLer et varemerke som hele tiden følger de nyeste trendene innen utvikling av nye produkter. Varemerket prøver hele tiden å gjøre produktene tilgjengelige for alle ved å holde prisene nede. I sortimentet finner du derfor trendy hjemmeinnredning og hagemøbler til konkurransekraftige priser der alle har en sjansen til å handle. vidaXL tilbyr et stort sortiment med alt innen hjemmet og hagen. Uansett om du trenger nye hagemøbler eller friske opp hjemmet med ny innredning så har vidaXLs sortiment garantert noe for deg.

Et stort utvalg av produkter til rimelige priser

Varemerket vidaXL er klar over hva kunden spør etter og sortimentet vokser derfor hele tiden. vidaXL jobber alltid tett med fabrikkene under produksjonsprosessen. På grunn av det faktum at varemerket har full kontroll over produksjonsprosessen, kan vidaXL tilby en rimeligere pris for produktene. vidaXL har også en egen fabrikk der de produserer møbler. Her har firmaet enda større mulighet til å styre over produksjonsprosessen og presser ned prisene enda mer. Trendy trenger ikke være dyrt og det er noe vidaXL virkelig har klart.

Viser 851 prisverdt produkter
brandBanner
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Form
Stil
Kategori
Pris
Fra(kr)
Til(kr)