Wood Plastic

Ledende innen trekompositter i Europa

WoodPlastic produserer høykvalitets komposittdekke. Produktene deres er laget i en moderne og økologisk sammensetning av 60% tre og 40% plastpolymer. WoodPlastics komposittdekke beholder treets fordeler når det gjelder følelse og utseende, samtidig som man unngår det krevende vedlikeholdet som vanlig tre trenger for å holde seg nytt og friskt.

Hva er fordelene med WoodPlastic?

Trekompositten fra WoodPlastic har mange fordeler. I motsetning til vanlig treverk krever ikke materialet sliping, voks eller olje for å tåle ytre slitasje. Materialet er slitesterkt og endrer verken farge eller form, noe andre trematerialer kan gjøre. Uavhengig av valg av design er WoodPastic komposittdekke sklisikkert og uten risiko for å feste seg. I tillegg tåler den naturlig utseende og komfortable treheller all slags vær og vind uten ekstra overflatebehandling og er heller ikke i fare for å bli misfarget av vann eller annet søl.

Er WoodPlastic av høy kvalitet?

For å sikre høy kvalitet på produktene, utfører WoodPlastic et stort antall tester og den lange levetiden demonstreres gjennom bruk over hele verden og lang erfaring. WoodPlastic brukes kun PEFC™-sertifisert trevirke som tar ansvar for bærekraftig skogbruk og alle deres produkter kan resirkuleres. WoodPlastic gir opptil 25 års garanti mot insekt-, råte- og soppskader.

JHva er trekompositt?

Trekompositt er et slitesterkt og vedlikeholdsfritt byggemateriale som passer til alt fra fasader, gjerder og espalier. WoodPlastics trekompositt består av 60% PEFC™-sertifisert granved og 40% plastpolymer.

På Trademax tilbyr vi noen av WoodPlastics mest populære kompositt all - Forest, Forest Plus, Rustic och Star i en rekke ulike farger.

Viser 25 prisverdt produkter
brandBanner
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Kategori
Pris
Fra(kr)
Til(kr)