Hopp over overskriften og gå videre.

Sesongen er i gang! Vårens utemøbler er her!

Viser 24 av 32 produkter
12

Populære filtreringer

Selv om navnet tilsier at det er en hylle å ha hatter på, har hattehyllen i dag mange andre funksjoner. Det er ofte den plassen som møter deg først når du kommer inn. Det er et praktisk sted for alt du vil ha med deg når du skal ut. Finn din favoritt i vårt brede utvalg av hattehyller.

Skap ekstra plass i gangen med en stilig hattehylle

  • Hvordan velger jeg en hattehylle?

    Det er selvfølgelig viktig å ha en hattehylle som er stilig og passer inn i resten av innredningen din. Men tenk også på hva du vil ha hattehyllen din til, hvilke ting som må oppbevares. Det er praktisk å ha hattehylle som har både klesstang og kroker, for å kunne henge opp ulike klesplagg. Sørg også for at du har nok plass til å sette på mengden hansker, luer, skjerf og andre ting du vanligvis bruker.
  • Hvor skal jeg plassere hattehyllen min?

    Et hattehylle har sin rettmessige plass i hallen, men det kan også være et praktisk møbel på bad, vaskerom og barnerom.
  • Hva bør jeg vurdere når jeg monterer hattehyllen?

    En av tingene som er lett å glemme når du monterer hattehyllen, er å sørge for at den ikke er i veien for noen dører. Sjekk at dørene som er i nærheten kan åpnes ordentlig, også når du har satt opp hattehyllen din. Husk også å velge skruer lange nok til å feste hattehyllen til veggen. Hyllen skal kunne bære mange ting og den må tåle at noen lener seg mot den også.