HANDLEKURV

DHL

Fast pris på frakt

Vi leverer til fastlandet i hele Norge.

block2

14 dagers åpent kjøp

Vi tilbyr 14 dagers åpent kjøp med returrett.

Trygg og sikker E-handel

Alltid rett til å returnere varene om du ikke er fornøyd.

Leveringsavgift:
0,-
Frakt:
0,-
Gavekort/Kampanjekode:
-0,-
Bærehjelp:
0,-

Totalt å betale:

(inkl. moms)
0,-
cart-content-shadow
bg-pask-left bg-pask-left

Belysning for hele hjemmet!

Er du på jakt etter en gulvlampe til stuen eller en bordlampe til skrivebordet? Uansett hvilke behov du har så finner du mange gode muligheter hos Trademax. Vi tilbyr belysning til hele hjemmet! I vår nettbutikk finner du en rekke produkter med svært konkurransedyktige priser. Vi vet at ulike mennesker har forskjellige behov innenfor belysning. I tillegg kommer faktorer som øvrig interiør inn i bildet. Derfor tilbyr vi et rikt utvalg av lamper med forskjellige bruksområder og ulik stil. Vi har lamper i ulike farger slik at du kan velge noe som passer inn i ditt rom. Vi tilbyr en rekke alternativer som gir variert lysstyrke og forskjellige funksjoner.

Hos Trademax kan du alltid finne billige lamper med imponerende yteevne. Har du spesielle behov eller utfordringer som gjør at du trenger veiledning? Da er det bare å ta kontakt for mer informasjon om våre produkter. Vi hjelper deg gjerne med svar på alle spørsmål du har!

Sorter etter:
Side 1 av 17
Sorter etter:
Side 1 av 17

Billig belysning online på Trademax

Belysning har mye å si for romfølelsen. Faktisk kan det være alfa omega for om man føler trivsel og hygge eller ei. Hvem har vel ikke kjent på den lune følelsen når man dimmer belysningen, og man kan krype inn under teppet sitt og se en god film. Eller man kan nyte et godt måltid i mer dempet belysning. Men når man lager mat, vasker eller skal gjøre viktig papirarbeid, da er det greit å kunne ha et skarpere lys, slik at man ser hva man gjør. Her på Trademax finner du et variert utvalg av belysning som kan brukes på ulike rom. Her er det armaturhus og lister for tak og vegger samt diverse tilbehør. Ta en titt på vårt utvalg innen belysning. Vi håper du finner noe som kan skape den rette atmosfæren i nettopp ditt hjem. Vi har blant annet:

  • Armaturhus
  • Lyslister
  • Lysrørarmaturer
  • Downlights
  • Skjøteledning
  • Varmebestandig blikkboks for downlights

Utvalget går primært i fargene svart, sølv og hvit - klassiske og tidløse farger som glir rett inn i ethvert hjem. Så enten du skal konsentrere deg eller koble helt av, gjør det susen med kvalitetsbelysning fra Trademax. Dimmere kan gjerne kjøpes separat. Les deg opp på produktbeskrivelsene for å se hva som følger med. Merk deg også at du kan montere lys på steder som hyller og andre møbler. Så valgmulighetene er mange.