Hopp over overskriften og gå videre.
Viser 24 av 2427 produkter
1
...
102

Populære filtreringer

Her finnes Trademax’ sortiment innen belysning. Vi har et bredt sortiment med alt fra utebelysning til taklamper, baderomsbelysning og spotlights. Utforsk vårt sortiment og få inspirasjon til hvordan du kan innrede ditt hjem med det lyset som passer deg. En lampe gir ikke bare et godt lys i hjemmet, en lampe trekker dessuten blikkene til seg og fungerer som en lekker innredningsdetalj. Vi har lamper i flere ulike størrelser, farger og materialer som blir prikken over i-en i din innredning. 

Billig belysning på nett på Trademax

Belysning har mye å si for romfølelsen. Faktisk kan det være alfa omega for om man føler trivsel og hygge eller ei. Hvem har vel ikke kjent på den lune følelsen når man dimmer belysningen, og man kan krype inn under teppet sitt og se en god film. Eller man kan nyte et godt måltid i mer dempet belysning. Men når man lager mat, vasker eller skal gjøre viktig papirarbeid, da er det greit å kunne ha et skarpere lys, slik at man ser hva man gjør. Her på Trademax finner du et variert utvalg av belysning som kan brukes på ulike rom. Her er det armaturhus og lister for tak og vegger samt diverse tilbehør. Ta en titt på vårt utvalg innen belysning. Vi håper du finner noe som kan skape den rette atmosfæren i nettopp ditt hjem. Vi har blant annet:

  • Armaturhus
  • Lyslister
  • Lysrørarmaturer
  • Downlights
  • Skjøteledning
  • Varmebestandig blikkboks for downlights

Utvalget går primært i fargene svart, sølv og hvit - klassiske og tidløse farger som glir rett inn i ethvert hjem. Så enten du skal konsentrere deg eller koble helt av, gjør det susen med kvalitetsbelysning fra Trademax. Dimmere kan gjerne kjøpes separat. Les deg opp på produktbeskrivelsene for å se hva som følger med. Merk deg også at du kan montere lys på steder som hyller og andre møbler. Så valgmulighetene er mange.