HANDLEKURV

DHL

Fast pris på frakt

Vi leverer til fastlandet i hele Norge.

block2

14 dagers åpent kjøp

Vi tilbyr 14 dagers åpent kjøp med returrett.

Trygg og sikker E-handel

Alltid rett til å returnere varene om du ikke er fornøyd.

Leveringsavgift:
0,-
Frakt:
0,-
Gavekort/Kampanjekode:
-0,-
Bærehjelp:
0,-

Totalt å betale:

(inkl. moms)
0,-
cart-content-shadow
bg-pask-left bg-pask-left

Hagemøbler

Når det nærmer seg sommer så tilbringer stadig flere mer tid i hagen. Her i Norge så er vi ikke bortskjemt med hverken altfor lang eller varm sommer, så de gode dagene der man kan sitte ute må man ta godt vare på. Da er det på sin plass å ha en komfortabel plass å sitte, enten det er på verandaen eller ute på plenen. Gode hagemøbler er med på å gjøre opplevelsen mye bedre. Uavhengig av om man har gjester eller bare er alene så trenger man møbler.

Hos Trademax kan du kjøpe alle typer hagemøbler fra Comfort Garden. Vi har håndplukket de beste modellene slik at du er sikret de beste møblene i din hage.

Leter du etter nye hagemøbler til sesongen? Vi har de møblene du trenger for å skape perfekte forhold på ditt uteareal.

Uavhengig av om du trenger en enkelt stol eller en spisegruppe så finner du det hos oss. Ta en titt på vårt utvalg for å få finne billige møbler til din hage!

Sorter etter:
Side 1 av 27
Sorter etter:
Side 1 av 27

Hagemøbler for alle anledninger

Terrassen eller verandaen er ditt fristed de varme månedene. Her skal du kunne spise middager, nyte morgensolen eller ta en lite lur. Hos Trademax finner du et stort utvalg av møbler til alle anledninger. Velg mellom møbelgrupper i kunstrotting med matchende stoler, bord og puffer eller en fin spisegruppe.

Gjennom grundig testing kan vi være sikker på at utemøblene klarer det norske klimaet og også tåle vinteren. Våre møbler i kunststrotting er forsterket med metall av høyeste kvalitet. Finn en farge og en møbelgruppe som passer ditt hjem og din hage.

Ta deg god tid så du kan nyte hvert sekund av sommeren i dine utemøbler. I vårt utvalg av møbler for både innendørs og utendørs bruk finner du helt sikker en stil som passer deg og ditt hjem på best mulig måte!

Du er velkommen inn til våre butikker i Sverige for å prøvesitte dine nye utemøbler!