Hopp over overskriften og gå videre.

Bestill før 5/6 for levering før Sankt Hans!*

Tid igjen å bestille:

Viser 24 av 12474 produkter
1
...
416

Populære filtreringer

Med lekre og bekvemme hagemøbler kan du nyte det fine været på beste måte når solen titter fram. Vi har et stort utvalg av billige utemøbler, hagestuemøbler og hagemøbler for å kunne tilgodese dine behov i hagen, på altanen, i hagestuen/uterommet, på balkongen eller et annet sted der du vil ha det komfortabelt. Vil du slappe av i en hvilestol eller solstol, spise gode middager ved en bekvem spisegruppe eller være sammen med venner i en loungegruppe? Uansett hvordan du vil ta vare på sommeren, har vi sommermøbler for deg! 

Billige hagemøbler og utemøbler enkelt og smidig på nett

Gi deg selv muligheten til å slappe av og ta det med ro i sommer i sommermøbler. Hos oss finner du prisgunstige og billige hagemøbler som er slitesterke og holdbare. Våre utemøbler er ikke bare av høy kvalitet, de er vakre å se på og finnes i flere ulike stiler og materialer, og framfor alt er de billige og prisgunstige. Vi har et bredt og variert sortiment og tilbyr alt fra hagemøbler, bord, spisegrupper, loungegrupper, hagestoler, hagebord, møbeltrekk og møbelbeskyttelse samt solskjerming i materialer som kunstrotting, tre og aluminium. Kjøp gode sommermøbler etter materiale på vår hjemmeside, klikk her

Velkommen inn for å ta en titt i vårt sortiment og finn utemøbler, hagestuemøbler og hagemøbler som hjelper deg å nyte sommeren!

Hagemøbler til alle utemiljøer

Her på Trademax finner du billige utemøbler, hagestuemøbler og hagemøbler for både små og store uteplasser og hager. Vi har et utrolig bredt sortiment i mengder av former og størrelser. Vi synes at alle skal kunne nyte sommeren i billige og lekre hagemøbler! Her finner du blant annet:

•    Hagemøbler i kunstrotting
•    Kvalitative hagemøbler
•    Spisegrupper
•    Lenestoler
•    Hagesofaer
•    Trestoler
•    Hagemøbler bord
•    Cafésett
•    Hagemøbler i tre
•    Hagemøbler i plast
•    Hagemøbler i aluminium

Kjøp gode sommermøbler til å nyte i

På Trademax argumenter vi for høy kvalitet, men til rett pris. Det er derfor viktig at du velger gode sommermøbler som holder lenge. Alle våre utemøbler tåler å stå ute i mange år og med rett materiale og ikke minst rett møbelbeskyttelse, så holder møblene mange somre. Dessverre vil det alltid oppstå en viss slitasje på grunn av værets makter. Men med noen enkle tips kan dine sommermøbler vare betydelig lengre. Det første tipset er å starte med å sette inn møblene på vinteren for å deretter plukke dem fram når vårfølelsene begynner å komme sigende. Under sommeren, når solen er som sterkest, og du kanskje ikke bruker dine møbler anbefaler vi at du dekker over møblementet med møbeltrekk slik at de ikke får direkte sollys. Spesielt om du har plastmøbler eller teak som kan blekne raskere. Da holder fargen betydelige lengre. Til tremøbler og teak anbefaler vi å olje inn møblene. Da får de tilbake sin herlige farge og glans. Tenk bare på at du oljer inn møblene i skyggen. Det enkleste og kanskje beste tipset er å rengjøre dine sommermøbler med et mildt rengjøringsmiddel (f.eks. mild såpe eller oppvaskmiddel). Til slutt er grunnforutsetningen og ditt første steg å kjøpe gode sommermøbler (og selvfølgelig billige sommermøbler) som du finner her på Trademax. Vi har antakeligvis Norges største sortiment med 1000-vis varer av høy kvalitet til utemiljøet og hagen.

Finn de rette hagemøblene hos Trademax

Som du ser har vi en mengde billige hagemøbler & utemøbler for alle smaker. Vet du allerede hva du vil ha, er det enklest å benytte deg av våre filtre på venstre side av produktlisten. Der kan du sortere møblene ved å for eksempel klikke i hvilken type av hagemøbler du vil ha, eller hvilket varemerke du vil se på. Om du derimot er usikker på hvilke møbler du vil ha eller bare leter etter ”de rette” hagemøblene til din uteplass, så kan du enkelt scrolle deg videre blant våre produkter. Her finner du garantert billige hagemøbler som passer godt inn hjemme hos deg! Vi jobber med meget kvalitative merker som for eksempel Hillerstorp  og Comfort Garden, og kan på den måten garantere at dine nye utemøbler ikke bare er billige, men er også av god kvalitet.

Ofte stilte spørsmål om utemøbler og hagemøbler

Hvilke ulike typer av hagemøbler finnes det?

Hos oss på Trademax finnes et stort utvalg av hagemøbler i ulike størrelser og materialer. Bla gjennom vårt sortiment for å finne dine favoritter billig online.

Hvilket materiale er best til hagemøbler?

Hvilket materiale utemøbler er laget av som er best er avhengig på hvem man spør. Det er dels et estetisk spørsmål som handler om smak og behag, men svaret er også avhengig av hvordan utemøblene er tenkt til å brukes. Loungemøbler i kunstrotting er for eksempel lette å flytte rundt, og tåler å stå ute året rundt, mens tremøbler behøver vedlikeholdes.

Hvordan tar jeg vare på mine utemøbler?

For at hagemøblene skal holde lenge, bør man tørke av dem ved søl for å unngå misfarginger, og ikke sette noe varmt rett på bordet siden det kan skape merket. Beskytt sofagruppen fra vær og vind med et møbeltrekk dersom den ikke står under tak, og oppbevar møblene tørt på vinteren.

Hva skal jeg tenke på ved valg av hagemøbler?

Det er blant annet avhengig av hvor mye plass du har. Vil du ha loungemøbler stående på en altan innendørs, eller stående ubeskyttet utendørs hele året? I slike tilfeller bør ditt loungemøbel tåle vær og vind.