HANDLEKURV

DHL

Fast pris på frakt

Vi leverer til fastlandet i hele Norge.

block2

14 dagers åpent kjøp

Vi tilbyr 14 dagers åpent kjøp med returrett.

Trygg og sikker E-handel

Alltid rett til å returnere varene om du ikke er fornøyd.

Leveringsavgift:
0,-
Frakt:
0,-
Gavekort/Kampanjekode:
-0,-
Bærehjelp:
0,-

Totalt å betale:

(inkl. moms)
0,-
cart-content-shadow
bg-pask-left bg-pask-left

Puter til Baden-Baden

Sitt komfortabelt på din Baden-Baden-stol med en kvalitetspute. Trademax har et godt utvalg av lekre puter som legger til rette for din sittekomfort i utemøblene. Ta deg en blund eller les en bok i solen med mykt underlag som får deg til å smile. Her hos oss kan du velge deg en pute etter din smak. Du finner varianter i ulike farger og utførelser som kan passe alskens lommebøker og personlige preferanser. Og om du vil ha nøytrale eller fargesprakende puter til uteplassen, så kan vi tilby begge deler.
Når sommeren sniker seg på, så er det veldig hyggelig å piffe opp uteplassen sin litt. Man kan ta frem møblene og legge på noen fine puter og kanskje sette frem noen flotte blomster. En god atmosfære i hagen eller på terrassen gjør sesongen flere hakk koseligere. Å ta et vinglass på terrassen eller drikke morgenkaffen ute, alt dette og mer til blir enda hyggeligere dersom man sitter godt, og når man trives der man befinner seg. Med vårt gode utvalg ligger alt til rette for at du skal kunne få akkurat de putene som passer nettopp din uteplass!

Sorter etter:
1
Side 1 av 1
Sorter etter:
1
Side 1 av 1

Kos deg utendørs i godstolen!

Å ha en god og myk utestol å slappe av i gjør motivasjonen for å komme seg ut desto større. Er været bra, hvorfor ikke tasse ut til din Baden-Baden-stol for å nyte livet litt? Med et godt og polstret underlag blir det hele en behagelig opplevelse. Ta vare på rygg, nakke og seteparti og prioriter en behagelig sittestilling med kvalitetsputer. Trademax kan tilby deg det du trenger. Her finner du designputer som virkelig kan tilfredsstille alle slags kunder, fra de kresne til de mer tilbakelente. Gode sitteunderlag er ikke bare for fiffen, det er for hele folket!

Vi har puter i ulike tykkelser og i materialer som dralon og polyester. Dralon er ekstra slitesterkt og smussavvisende. Du får puter med og uten struktur i materialet. Vi har puter med og uten nakkestøtte og i ulike kvaliteter. Skal du legge litt ekstra i det, velger du gjerne en pute med en god nakkestøtte. Her tilbys blant annet merker som Hillerstorp og Fritab. Ta en titt på vårt utvalg, og forhåpentligvis finner du noe som du vil klikke hjem til din postkasse. Lykke til med dekoreringen av uteplassen!