HANDLEKURV

DHL

Fast pris på frakt

Vi leverer til fastlandet i hele Norge.

block2

14 dagers åpent kjøp

Vi tilbyr 14 dagers åpent kjøp med returrett.

Trygg og sikker E-handel

Alltid rett til å returnere varene om du ikke er fornøyd.

Leveringsavgift:
0,-
Frakt:
0,-
Gavekort/Kampanjekode:
-0,-
Bærehjelp:
0,-

Totalt å betale:

(inkl. moms)
0,-
cart-content-shadow
bg-pask-left bg-pask-left

Senger online

Ved å kjøpe en seng hos oss kan du sikre deg et produkt som tåler mye, og samtidig gir deg en komfortabel opplevelse når du skal sove. I vår nettbutikk finner du en rekke forskjellige typer senger som passer til ulike behov. Vi har både de klassiske kontinentalsengene og mer moderne elevationsenger. Man kan velge mellom en rekke varianter med ulik stil og varierte kvaliteter. Det viktigste er å finne noe som passer for både hjemmet og kroppen.

Har du spørsmål om noen av våre senger? Da kan du ta kontakt for mer informasjon og gode råd. Vi er alltid villige til å bistå kunder som er i tvil om hvilken seng de skal velge. Vi ser nærmere på hvilke alternativer som passer til ditt hjem og kommer med gode innspill. Trademax tilbyr en rekke senger som holder et høyt kvalitetsnivå. Samtidig kan vi tilby deg svært konkurransedyktige priser om du kjøper din seng hos oss!

Sorter etter:
Side 1 av 11
Sorter etter:
Side 1 av 11

Senger med god tilpasningsevne til din kropp

Vi på Trademax vil at du skal kunne synke ned i din seng etter en hard arbeidsdag og føle hvordan madrassen former seg kroppen din så du ligger komfortabelt hele natten. Vårt mål er at du skal få ut så mye som mulig av din tid i sengen, for vi vet hvor verdifulle dine våkne timer er. Våkn opp uthvilt så du er klar for en ny dag.

I vårt sortiment finner du et stort utvalg kontinentalsenger i flere størrelser som garantert passer ditt hjem. Velg selv om du vil ha en stor enkeltseng eller dele på en herlig dobbeltseng med noen du liker. Vi skaper mulighetene til en pigg hverdag takket være god søvn. Slå til på en kontinentalseng i dag!

Kontakt noen av våre kunnskapsrike personal eller kom inn i nærmeste Trademaxbutik i Sverige for å finne en seng,

Har du spesielle krav? Hør med vårt personal så hjelper vi deg å finne en løsning!