categoryTopBlock

Senger for alle søvnvaner

7 305stk. produkter
Møbler
Kampanje

På tide å kjøpe seng? På Trademax har vi senger til alle, uansett hvilke søvnvaner du har. Noen er natteravner, en del er morgenpigge og andre liker å ligge lenge. Vi tilbringer en tredjedel av våre liv i sengen, så uansett hvordan du sover eller hvem du er, så fortjener du en ordentlig behagelig seng. Og det er akkurat hva du finner her! Vi har billige, gode senger til alle smaker, både til syvsoveren og til den som er oppe ved hanegal. Alt fra kontinentalsenger til senger med oppbevaring og barnesenger. Velg blant mange ulike modeller, sengemål og farger!

Velg seng med omsorg

Vårt mål er at du skal kunne synke behagelig ned i sengen etter en tøff arbeidsdag og kjenne hvordan madrassen former seg etter dine konturer og gir deg en bekvem sovestilling som holder hele natten. Neste morgen våkner du pigg og uthvilt, klar for nye utfordringer i hverdagen. Med Trademax kan du få akkurat dette og dessuten til en lav pris samtidig som du får et lekkert komplett innredet soverom på kjøpet!

Hos Trademax finner du blant annet:

Hvilken seng er best for akkurat deg og hva bør man tenke på når man kjøper seng?
Å kjøpe en seng er en stor avgjørelse og ikke noe som du gjør unna i kaffepausen. Man kan behøve å stille seg noen viktige spørsmål innen du bestemmer deg for hvilken seng du skal velge.

Hvor lenge holder en seng og hvor ofte bør man bytte seng? 

En generell anbefaling er at en seng holder i rundt 10-15 år, men selvfølgelig er det avhengig av kvaliteten på komponenter som ramme, springfjærbunn og overmadrass. Ved å investere i god kvalitet kan produktenes levetid forlenges betydelig. Det er også viktig med regelmessig og korrekt vedlikehold. For eksempel bør du hvert halvår snu springfjær- og overmadrassen opp og ned samt vri den rundt slik at hode- og fotenden bytter plass. Med tiden mister overmadrassen noe av sin komfort, da det er den delen av sengen som får tåle mest slitasje. Vi anbefaler derfor at du bytter ut din overmadrass omtrent hvert femte år for å beholde kvalitet og liggekomfort. 

Når du skal velge en ny soveplass bør du også spørre deg om hvilken fasthetsgrad du skal velge på madrassen for å få en ergonomisk sovestilling som er rett til akkurat din kroppstype. Er madrassen for hard eller for myk, kan det føre til at du belaster kroppen feil og ikke sover bekvemt.

Hvilken seng passer til meg?

Det er din kroppstype, det vil si vekten og lengden din, samt hvordan du sover som avgjør om du skal satse på en hard eller myk madrass. Jo høyere kroppsvekt du har, desto fastere madrass behøver du for å ligge bekvemt uten å belaste kroppen din feil. Motsatt gjelder det at jo lettere du er, desto mykere madrass skal du velge for å få optimal ettergivenhet og komfort. Din kroppslengde påvirker hvilke mål sengen bør ha. Vi har senger opptil 210 cm i lengde. Du bør ha minst 10 cm til gode fra hodegavlen til hodet og like mye fra fotenden til føttene. Sover du den største delen av natten på rygg anbefaler vi en noe mykere madrass, slik at hodet og nakken får hvile komfortabelt. Om du derimot gjerne ligger på mage foreslår vi en litt fastere madrass, for at du ikke skal belaste nakke, rygg og korsrygg. 

Kompletter ditt soverom

Når du allerede er i gang med å kjøpe ny seng kan du også passe på å se etter andre produkter til soverommet. Skap et komplett soverom og få til den luksuriøse hotellfølelsen i det rommet der du faktisk tilbringer aller mest tid. Hos oss finner du et stort utvalg av stilrene sengegavler og nattbord, vakre sengelamper og myke sengesett og tekstiler til sengen, i tillegg til en hel mengde andre sengedekorasjoner til soverommet. Vi tilbyr også komplette sengepakker der du får et helt nytt soverom på en gang - inklusive ben, sengegavl og i noen tilfeller nakkeputer.
For deg som leter etter en ekstraseng til tenårings- eller gjesterommet kan vi tilby prisgunstige rammesenger som enkeltseng eller dobbeltseng, alt etter dine behov og ønsker. Ved compact living er en smart idé å innrede med en seng i stuen som kan fungere som en dagseng - en sofa på dagen som er smidig å re opp på kvelden. Det er like dekorativt å stille en seng direkte på golvet, som å ha lave eller høye ben montert. 

Garanti

For oss er kvaliteten like viktig som å tilby noen av markedets beste priser. Vi synes ikke at det ene skal utelukke det andre, så her kan du kjøpe senger billig uten å behøve fire på kvaliteten. Vi vet med sikkerhet at våre produkter er av høy kvalitet. Komponentene i Trademax’ senger gjennomgår harde kvalitetskontroller og tester - alt for at de skal tåle hverdagens belastninger og holde lenge. Vi gir derfor 5-20-års garanti mot ramme- og springfjærbrudd.

Kjøpe seng på nettet

På Trademax kan du kjøpe billige og gode senger online, og du kan regne med å få mye kvalitet og stil for pengene. Vi leverer dine varer pålitelig og effektivt hjem til deg. I en seng fra Trademax sover du godt, så ikke glem å stille vekkerklokken!

 

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Serie
Bredde
Lengde
Høyde
Sitteplasser
Farge
Antall personer
Form
Funksjon
Sengemål
Antal liggeplasser (stk)
Komfortsoner
Stil
Type
Pris
Utseende