HANDLEKURV

DHL

Fast pris på frakt

Vi leverer til fastlandet i hele Norge.

block2

14 dagers åpent kjøp

Vi tilbyr 14 dagers åpent kjøp med returrett.

Trygg og sikker E-handel

Alltid rett til å returnere varene om du ikke er fornøyd.

Leveringsavgift:
0,-
Frakt:
0,-
Gavekort/Kampanjekode:
-0,-
Bærehjelp:
0,-

Totalt å betale:

(inkl. moms)
0,-
cart-content-shadow
bg-pask-left bg-pask-left

Sofaer

I en sofa slapper du av etter en lang dag på jobb, sett deg ned og nyt en god film eller ha en fin TV-kveld. Sofaen skal være en plass du kan strekke deg ut, slappe av og samle ny energi. Det er ikke mye som slår en lang strekk i en god sofa etter en tacomiddag på fredag ettermiddag.

Det er også lite som er verre enn å sitte i en vond sofa. Eller kanskje sofaen du for øyeblikket har hjemme ikke har plass nok, eller ikke passer inn sammen med resten av møblene du har.

Hos oss på Trademax finner du et stort utvalg av moderne og klassiske divansofaer i mange forskjellige størrelse og farger. Velg en farge som passer perfekt sammen med stuens øvrige innredning og slå deg ned! I sortimentet finns stor variasjon av sofaer som vi vet kommer passe i alla typer av hjem. Finn din stil og få din sofa levert direkte hjem til din dør!

Sorter etter:
Side 1 av 11
Sorter etter:
Side 1 av 11

Billig sofa til din stue

Skape avslappende miljø som både ser bra ut og føles komfortabelt, det er ikke alltid lett. Alt skal tilpasses for å kunne gi best mulig avslappning samtidig som det skal være en plass du kan omgås med nære og kjære.

Trademax hjelper deg å finne den sofaen du trenger til ditt hjem. I vårt sortiment har vi samlet alt fra sovesofa med passende fotskammel til divansofaer og klassiske Howardsofaer, alt for at du enkelt skal finne innredningsdetaljer som høyer dit hjem. Velg mellom flere modeller i forskjellige størrelser, mønster og material.

Ta en titt på hele vårt utvalg eller kom inn til noen av våra showrooms i Sverige for å prøve. Noen av våra kunnskapsrike personal hjelper deg med ditt valg av sofa! Velkommen!