Kjøp sofa smidig og billig på nettet

Viser 4923 prisverdt produkter
Kampanje
Sorter etter

Er du på jakt etter en billig sofa uten å måtte gi avkall på kvaliteten? Da har du kommet til helt rett sted! På Trademax finner du billige sofaer på nett til alle stuer. Sofaen din skal holde i mange år framover, så det er viktig å velge en med slitesterkt stoff og med kaldskum av høy kvalitet i stoppingen. Uansett om du leter etter en sofa med avtagbart trekk, sofa med oppbevaring eller en hel sofagruppe, finner du den med all sikkerhet her hos oss!

Sofaer i alle stiler og størrelser

Trademax har et enormt utvalg med en mengde ulike modeller i mange stiler og størrelser. Velg blant modeller som u-sofa, sovesofa, hjørnesofa, sofa med sjeselong, 2-4-seter sofaer eller hvorfor ikke en komplett sofagruppe? Alle våre modeller har til felles at de er billige sofaer av høy kvalitet.

Klassisk eleganse eller trendy tendens

Her finnes tidløse modeller som Howard og Chesterfield og modeller med mer moderne former med rette linjer. I stuen din skal jo både du og dine venner kunne slappe av og trives. Har du et større rom er det både lekkert og praktisk å innrede med en komplett sofagruppe som består av en eller flere sofaer, samt en lenestol med fotskammel. I en hyggelig sofagruppe oppstår det helt naturlig et trivelig samtalemiljø som inviterer til mye latter og mange diskusjoner. Du får dessuten en hel stue på en gang, til en fantastisk pris! Se våre grupper her. Du kan også stille to sofaer rett mot hverandre, og på den måten skape et herlig sted til å omgås og en fin, i prinsippet ferdig innredet stue. Et like herlig miljø kan selv du som har et mindre rom skape, ved å plassere en sofa og lenestol mot hverandre. 

Vil du ha en stilren sofa med høy rygg? Skal armlenene være skrånende eller rette, med høye eller lave sofaben? Foretrekker du en sofa i fløyel, en stoffkledt sofa eller er det en skinnsofa du går og drømmer om? Kanskje er du inne på å kjøpe sofa i en nøytral farge som grå, beige eller blå, for å kunne piffe den opp med fargeglade puter. Vi har også varianter i pastellfarger og herlige, sterke farger, for deg som vil at møbelet skal lyse opp rommet - og ikke minst hverdagen!

Når du har valgt ut din drømmesofa kan du sette prikken over i-en med noen lekre puter. Med pynteputer blir dine møbler både flottere og behageligere. Velg puter blant mengder av ensfargede, retromønstrede eller med spennende og morsomme trykk og bytt dem etter hver sesong om du vil.Ta en titt på våre pynteputer her! Lekre sofabord og matchende matter er andre nødvendige detaljer som skaper en helhet i din stue. Finn dine favoritter blant vårt gedigne utvalg av tepper og sofabord her!

Bortsett fra de rent visuelle egenskapene, behøver du også å tenke over funksjonalitet og hvilke behov du og din familie har. Hvor mange er dere til hverdags, og hvor mange bruker dere å bli når det er fest? Er dere en familie som liker å ligge og slappe av, se på film eller ta en ettermiddagslur nå og da, bør dere se på en dyp sofa med loungekarakter. Kompletter gjerne med nakkeputer, om det ikke allerede inngår i kjøpet, for å heve koseopplevelsen ytterligere noen hakk. Er møbelet derimot beregnet til å sitte og drikke kaffe i, passer kanskje en sofa for to med en mindre sittedybde bedre. Et rett sittemøbel er også lettere å reise seg opp av og sette seg ned i, for deg som har det behovet. På vår hjemmeside finner du alle mål og øvrige spesifikasjoner du behøver under hver modell. 

Holdbart og avtagbart møbeltrekk

Finnes det barn eller husdyr i hjemmet, kan materialvalget være ekstra viktig. Våre stoffkledte sofaer er trukket med holdbare, slitesterke møbelstoffer med høy Martindale-verdi som holder i mange år. Selvfølgelig kan du også velge en sofa med avtagbart trekk, noe som bruker å forenkle livet betydelig for mange småbarnsfamilier. Med avtagbart trekk kan du bare trekke av sofatrekket og rengjøre det ved behov. Vi har også et stort antall skinnsofaer på Trademax. En skinnsofa er praktisk fordi at den er lett å tørke av og drar ikke til seg pels, smuss og støv. Velg og vrak blant mengder av farger og materialer!

Sofa med oppbevaring

Om stuen din er av en litt mindre størrelse, anbefaler vi en sofa med oppbevaring. Vi har en rekke slike sofaer som passer perfekt for deg som vil ha smarte løsninger i ditt hjem. Sofaens oppbevaringsrom har en praktisk skjult oppbevaring til for eksempel dyner, pledd og puter som ikke brukes, slik at du kan spare plass i garderober og skap.  

Kjøp din sofa på nett

Å handle sofaer på nettet er enkelt og smidig. Velg i fred og ro hjemme ved pc-en, og når du bestemt deg klikker du bare hjem møblene og vi leverer dem hjem til deg. Å kjøpe billige sofaer på nettet blir ikke raskere og enklere enn som så! Dessuten har du alltid 10 års garanti på sofaer du kjøper hos oss. Se mer informasjon om vår sofagaranti under våre vilkår.

Ta en titt på utvalget her på nettet eller ta turen innom en av våre butikker i Sverige for å prøvesitte og oppleve den gode kvaliteten med egne øyne. Noen av våre kunnskapsrike medarbeidere hjelper deg gjerne! Du er også alltid velkommen til å ta kontakt med vår kundesupport via e-post eller telefon.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Serie
Bredde
Lengde
Høyde
Sitteplasser
Farge
Antall personer
Form
Funksjon
Sengemål
Type
Stil
Utseende
Kvalitet
Pris
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje