Hopp over overskriften og gå videre.
Viser 2 av 2 produkter
Aggregat og generatorer kan være nyttige ved mange ulike anledninger. Ved strømbrudd holder den for eksempel i gang ting som er viktige og trenger strøm. Det kan være vanskelig å vite hvilken generator eller aggregat som er best. Start med å definere hvor og hva du har tenkt å bruke den til. Skulle du ha flere spørsmål og bekymringer er du alltid velkommen til å kontakte vår kunnskapsrike kundeservice, de hjelper deg gjerne!

Vanlige spørsmål og svar

 • Hva er en generator?

  En generator er en av de viktigste maskinene vi har i dag, den gir oss strøm. Vi får stort sett all elektrisiteten gjennom forskjellige generatorer. Ulike typer modeller er egnet for ulike typer bruksområder.
 • Hva brukes aggregat til?

  Har du behov for mye strøm over lengre tid, er en generator perfekt. Den er også god å ha hvis strømmen går i boligen og du har behov for strøm. På denne måten har du fortsatt muligheten til å bruke alle dine elektriske apparater du har i hjemmet. Den er også perfekt å bruke på steder hvor du vanligvis ikke har tilgang til strøm, for eksempel på båten eller campingplassen.
 • Hvilket aggregat skal jeg velge?

  Avhengig av hva du skal bruke det til, kan effektivitet og driftstiden spille en rolle. En stor generator som har mer kraft og lengre driftstid er perfekt til en arbeidsplass. Trenger du strøm til maskiner med motor, er det best å se på et aggregat som går på diesel. Hvis det i stedet dreier seg om å lade en datamaskin for eksempel, er det bedre med et inverternettverk. Med denne modellen får du samme kraft som du får gjennom en stikkontakt. Så hvor stort eller lite aggregat du trenger kommer an på bruksområdet.
 • Hva koster et aggregat og en generator?

  Hos Trademax finner du produkter av høy kvalitet til lave priser. Pris for generator og aggregat er forskjellig avhengig av utgangseffekt og driftstid. Det er også greit å beregne driftskostnader når det gjelder valg av aggregat, det kan være annerledes om du velger aggregat som går på diesel eller bensin.