categoryTopBlock

Møbler på nett

+20 000 stk produkter
Alt innen møbler
+20 000stk. produkter

Billige møbler på nett av høy kvalitet og med god komfort? Da har du kommet rett! Uansett hvilke møbler og hvilken innredning du leter etter, har vi noe for deg. Hos oss på Trademax spiller det ingen rolle hvem du er – vi fokuserer på å kunne tilby møbler av høy kvalitet til lave priser i en mengde ulike stiler, farger, former og materialer. Her finnes noe for de fleste smaker og innredninger, og vi gjør det enkelt for deg å fylle ditt hjem med møbler som passer deg.

Vår forretningsidé er å kunne tilby møbler til markedets beste priser, uten å kompromisse med kvaliteten. I vårt store sortiment finner du alt fra sofaer og senger til spisegrupper og oppbevaringsmøbler. Vi gjør vårt beste for at du skal kunne handle dine møbler online til fantastiske priser. Vi tilbyr også levering helt frem til døren.

Møbler på nettet - Raskt og smidig

Fordi at vi nøye velger ut de leverandørene vi samarbeider med, samt at vi tester og godkjenner alt vi selger, kan du som kunde føle deg trygg på at møblene er av høy kvalitet. Du bestiller i fred og ro dine møbler på nettet og får deretter bestillingen levert til døren. Det er enkelt og bekvemt og du slipper å tenke på å leie tilhenger og frakte tunge møbler hjem selv.

Hos oss får du ikke bare høy kvalitet, lave priser og raske og sikre leveranser, men også gode garantivilkår og personlig service. Vi vil helt enkelt at du skal kunne handle dine møbler på nett uten problemer! Du er selvfølgelig også alltid velkommen til å ta kontakt med oss om det er noe du lurer på. Gi ditt hjem litt ekstra kjærlighet med møbler fra Trademax!

I sortimentet finnes sofaer, senger, spisegrupper, TV-benker og mye mer. Du kan enkelt finne møbler online på Trademax som passer akkurat ditt hjem, ved å bruke filtreringen til venstre. Der kan du velge alternativer som farge, størrelse, varemerke og pris. 

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Sengemål
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
SALG
Forventet levering innen 10 hverdager
SALG