Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå: FRI FRAKT på hele kjøpet ditt!*

Tid igjen:

*Gjelder på kjøp over 6000,– for postnr. 0001-7999

Romjulssalg 2024

Romjulssalget er det store årlige salget som er nesten like tradisjonelt som selve julen. Normalt er det romjulssalg dagene mellom jul og nyttår, men vi på Trademax kan ikke vente så lenge. Vi setter i gang salget allerede før jul. Pass på nå, gjør dine beste funn på møbler og hjemmeinnredning til pressede priser og fantastiske rabatter. Se opp for årets romjulssalg slik at du ikke går glipp av våre beste tilbud.

Romjulssalg på møbler & innredning - Gjør dine kupp her!

Vær med når startskuddet går og finn “siste-liten-julegave”, eller besøk vårt romjulssalg og la det være en kjærkommen og enkel avslutning på juleferien. Avslutt året med å kjøpe møblene til hjemmet du har ønsket deg, men kanskje ikke fikk. Litt som personlige utvalgte julegaver i etterskudd, fra deg til deg. Vårt romjulssalg er fullpakket med fantastiske kupp for hjemmet. Sofaer, senger, lenestoler, skrivebord, vitrineskap, peiser, matter, belysning og luksuriøse spabad er bare et lite utvalg av alle produktene du vil finne til fantastiske salgspriser under romjulssalget. Pass på å gjør noen kupp til gangen, soverommet, stuen, kjøkkenet, spisestuen, baderommet eller din uteplass. Vi har møbler og innredning for alle lommebøker, stiler og hjem, fra budsjett til luksus, klassisk til moderne. Ikke gå glipp av sjansen til å fornye hjemmet med stilige og rimelige møbler og innredning samtidig som du sparer penger og kan bruke på annet året 2024.

Enkelt å handle online

Gjør det enkelt for deg - klikk hjem de beste kuppene til hjemmet direkte fra sofaen. På Trademax.no har vi samlet rabatter og salgspriser lett tilgjengelige for deg døgnet rundt, slik at du kan handle i fred og ro når det passer deg. Unngå stress og køer i butikkene, kjøp heller møbler og innredning på nettet på vårt romjulssalg. Slå på datamaskinen og sett deg komfortabel - dine beste kupp er bare et klikk unna! Vi leverer møblene hjem til deg så fort som mulig og du har 14 dagers angrerett hvis ikke du er fornøyd. Hvilke tilleggstjenester vi tilbyr kan du lese i våre kjøpsvilkår. Alt dette for å sikre en trygg og sikker netthandel.

Hold deg uppdatert!

Registrer deg for nyhetsbrev nedenfor så går du ikke glipp av starten! Da er du sikker på å være blant de første til å ta del av våre aller beste deals og de beste kuppene i romjulssalget. Følg oss også på Facebook. Vi lover å holde deg oppdatert med fantastiske tilbud til salget starter. Vi er klare, er du? Skynd deg, gjør dine beste funn til et virkelig godt nytt år!