Bedre søvn med en kontinentalseng

1 323 stk produkter
SALG
901325(1).jpg

Kontinentalsenger er det beste av det beste i sengeverden. En kontinentalseng er oppbyggd av tre madrasser, som ikke bare forhøyer komforten, men også det estetiske inntrykket i soverommet. Den unike fjæringen skaper en myk føyelighet for at du skal kunne slappe av og gi din kropp den restitusjonen den behøver. Trademax har et bredt utvalg av billige kontinentalsenger til alle behov og smaker, om det så er en grå, hvit eller beige kontinentalseng du vil ha. Klikk deg inn til oss når du skal kjøpe kontinentalseng! Vi tilbyr også komplette kontinentalsenger med sengegavl.

Elegante og bekvemme kontinentalsenger

En seng er mer enn bare et møbel. Den er en viktig del av ditt liv og din velvære. Å sove rett og våkne uthvilt gir deg muligheten til å være piggere og gladere i hverdagen samt gjør deg mer våken på jobben. Det er på natten som vi gir kropp og sjel en mulighet til å slappe av og samle ny energi. Bedre søvn gir helt enkelt bedre forutsettinger og mer ork til livets utfordringer. Å velge seng er dermed et viktig valg som krever litt fundering og planlegging. Det finnes for eksempel noen spørsmål du kan behøve å stille deg innen du bestemmer deg. 

Hva er egentlig en kontinentalseng? 

En kontinentalseng er spesielt utformet for å gi optimal ettergivenhet. Sengen er konstruert med tre lag madrasser - en sengebunn underst, en mellommadrass samt en overmadrass øverst. Den skiller seg fra en vanlig seng som oftest bare består av en sengeramme med springfjærmadrass og som kan kompletteres med en overmadrass. 

Hvorfor kontinentalseng? 

Den dype fjæringen i en kontinentalseng gjør at trykket mot kroppens muskler og ledd minsker. Dessuten har en kontinentalseng høyde, som gjør det lettere å stå opp på morgenen og legge seg igjen på kvelden. Ikke minst er det et lekkert møbel som tilfører eleganse og luksus i soverommet.

Kontinentalseng innredning - detaljene som gjør en forskjell

Lik en trone pryder kontinentalsengen soverommet. Den blir enda mer elegant med en passende sengegavl, gjerne med matchende nakkeputer, noe som virkelig gjør din kontinentalseng komplett. Sengegavl til kontinentalseng finner du her! For å oppnå et enda mer enhetlig inntrykk kan du også innrede med nattbord og vakre sengelamper. Sist, men ikke minst: Re opp kontinentalsengen som på et hotell, med myke dyner og puter, og ta med den praktfulle følelsen hjem til ditt eget soverom!

Velg etter dine ønsker og behov

I en kontinentalseng sover du godt og lenge, slik at du våkner uthvilt, klar til enda en ny dag. Synk ned og føl hvordan sengens myke materialer former seg etter dine konturer. Trademax har et stort utvalg av senger i ulike størrelser, farger og modeller. Alt for at du skal kunne velge den sengen som passer deg og dine behov aller best. Er dere to personer som skal dele seng så finnes det mulighet til å kjøpe en seng med kombinert springfjærmadrass tilpasset individuelt etter akkurat deg og din partner. Det betyr at om du for eksempel vil ha en fastere madrass, mens din partner foretrekker en mykere, kan dette enkelt løses. Overgangen mellom madrassene er så pass myk at dere fortsatt kan sove tett sammen. For deg som har litt mindre plass tilbyr vi også praktiske kontinentalsenger med oppbevaring, perfekte til å oppbevare laken, dyner og puter i når de ikke brukes.

Vedlikeholdsråd

Ta vare på din seng på best mulig måte, så holder den lengre og komforten bevares i mange år framover. Snu for eksempel springfjærmadrassen rundt og overmadrassen minst en gang i halvåret for å minske belastningen på fjæring og stopning. Vrid madrassene også, slik at fotenden og hodeenden byter plass med hverandre. Selv den beste overmadrassen mister litt av sin komfort med tiden. Bytt overmadrass omtrent hvert femte år. Her finner du overmadrass til kontinentalsengen

Billige kontinentalsenger på nettet

Våre senger er prisgunstige med meget god kvalitet og høy stilfaktor. Velg om du vil ha standardutførelsen eller en med tilpasset størrelse avhengig av dine eller familiens behov. Ta en titt på vårt brede sengesortiment her på hjemmesiden! Og når du bestemt deg, leverer vi varene dine direkte til døren din. Kontakt gjerne vår kundesupport om du har noen spørsmål!

Sengegaranti

For oss er kvaliteten like viktig som det faktum at vi har noen av markedets beste priser. Det ene skal jo ikke utelukke det andre, så hos oss kan du kjøpe senger billig uten å behøve fire på kvaliteten. Vi vet at våre produkter er av svært høy kvalitet. For eksempel gjennomgår komponentene i Trademax’ senger harde kvalitetskontroller og tester for at de skal klare hverdagens belastninger i lang tid. Vi gir dermed 10-25-års garanti mot ramme- og springfjærbrudd. Så i en seng fra Trademax kan du sove både godt og trygt!

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Oppbevaring
Vaskbar
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Form
Funksjon
Sengemål
Antal liggeplasser (stk)
Komfortsoner
Sengetype
Stil
Type
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
SALG
Utseende
Avtagbart stoff
Forventet levering innen 10 hverdager
SALG