Hopp over overskriften og gå videre.

Sjekk våre sommerpriser på hagemøbler!

Bedre søvn med en kontinentalseng

1007 stk produkter
Viser 24 av 1007 produkter
1
...
42

Populære filtreringer

Kontinentalsenger er det beste av det beste innen sengeverdenen. En kontinentalseng er bygget opp av tre madrasser, noe som øker både komforten og det estetiske inntrykket på soverommet. Den unike fjæringen skaper en myk føyelighet som lar deg slappe av og gi kroppen din den nødvendige hvilen. Trademax har et bredt utvalg av rimelige kontinentalsenger for alle behov og preferanser, enten det er en grå, hvit eller beige kontinentalseng du ønsker. Ta en titt hos oss når du skal kjøpe kontinentalseng! Vi tilbyr også komplette kontinentalsenger med sengegavl. En seng er mer enn bare et møbel. Den er en viktig del av livet ditt og velværet ditt. Å sove godt og våkne uthvilt gir deg muligheten til å være mer energisk og glad i hverdagen, og gjør deg mer fokusert på jobben. Det er om natten vi gir kropp og sjel sjansen til å hente seg inn. Bedre søvn betyr rett og slett bedre forutsetninger og mer energi til å takle livets utfordringer. Å velge en seng er derfor et viktig valg som krever litt ettertanke og planlegging. Det er for eksempel noen spørsmål du kan stille deg selv før du tar en avgjørelse.

Elegante og bekvemme kontinentalsenger

Hva er en kontinentalseng?

En kontinentalseng er bygget opp av flere lag med springfjærmadrasser og overmadrass, noe som øker komforten og skaper en luksuriøs følelse. En kontinentalseng består av en fjærbunn med fjærer og ramme, i midten har du en ekstra springfjærmadrass, en mellommadrass, med flere fjærer, og øverst ligger en herlig overmadrass. Lag-på-lag-metoden og den unike fjæringen skaper en myk føyelighet som lar deg slappe av og gi kroppen din den nødvendige hvilen.

Hvorfor velge en kontinentalseng?

En kontinentalseng er spesielt utviklet for å gi optimal føyelighet. Med sine tre madrasser skiller en kontinentalseng seg fra en vanlig rammemadrass som vanligvis bare har en springfjærmadrass som kan suppleres med en overmadrass. Den dype fjæringen i en kontinentalseng reduserer trykket mot kroppens muskler og ledd. Høyden på en kontinentalseng gjør det også enklere å legge seg ned og stå opp fra sengen. Å sove godt og uforstyrret om natten er alfa og omega for å gi kropp og sjel den hvilen du trenger for å ha de beste forutsetningene i løpet av dagen. Trademax har et bredt utvalg av rimelige kontinentalsenger for alle behov og preferanser, enten det er en grå, hvit eller beige kontinentalseng du ønsker. Ta en titt hos oss når du skal kjøpe kontinentalseng! Vi tilbyr også komplette kontinentalsenger med sengegavl.

Hvordan velger jeg en kontinentalseng?

Tenk på hva dine behov og ønsker for sengen er. Skal den for eksempel ha en spesiell farge eller bredde? Trademax tilbyr kontinentalsenger i forskjellige modeller, farger og sengemål, de vanligste målene er:

  • kontinentalseng 90
  • kontinentalseng 120
  • kontinentalseng 140
  • kontinentalseng 160
  • kontinentalseng 180

Hvis dere er to personer som deler seng, er det mulig å kjøpe en med kombinert springfjærmadrass som kan tilpasses individuelt til deg og partneren din. Dette betyr at hvis du for eksempel foretrekker en fastere madrass mens partneren din foretrekker en mykere, kan det løses likevel. Overgangen i madrassen er så myk at dere kan sove tett sammen. For deg som har begrenset plass, tilbyr vi også praktiske kontinentalsenger med oppbevaring, perfekt for å oppbevare sengetøy, dyner og puter når de ikke er i bruk.

Hvilke vedlikeholdsråd finnes for kontinentalseng?

Ta vare på sengen din på best mulig måte, slik at den varer lenger og komforten bevares i mange år fremover. Vend eller roter springfjærmadrassen minst en gang i halvåret for å redusere belastningen på fjæring og polstring. Roter også de to andre madrassene jevnlig, gjerne et par ganger per kvartal. Alle overmadrasser, selv den beste overmadrassen, mister litt av sin komfort over tid. Anbefalingen er å bytte overmadrassen omtrent hvert femte år. Du kan enkelt rengjøre stoffdelene med et egnet tekstilrenseshampo. For å holde sengen i best mulig stand og så frisk som mulig, er det bra å støvsuge den regelmessig.