Hopp over overskriften og gå videre.

Alt for hjemmeferien - til feriepriser!

Hageprodukter & hageredskaper

4450 stk produkter
Utemiljø
Utemiljø
Utendørsbad
Utendørsbad
Dyrking & hagearbeid
Dyrking & hagearbeid
Griller
Griller
Uterom & feriehus
Uterom & feriehus
Hagemaskiner
Hagemaskiner
Viser 24 av 4450 produkter
1
...
186

Når våren endelig kommer etter en lang norsk vinter så er det deilig å komme seg ut i hagen. Mange nordmenn elsker å bruke utearealet til rekreasjon i hverdagen. Man kan gjøre mye i hagen, og Trademax ønsker å bidra til et rikt hageliv. Vi tilbyr produkter som trampoliner, griller, terassevarmere og redskapsboder. Har du store planer for din hage? Da bør du se nærmere på alle de spennende varene i vårt sortiment.

Vi har valgt ut hageprodukter som vi tror at de fleste kan ha glede av. Om du lurer på noe rundt våre varer så er det bare å ta kontakt. Vi svarer gjerne på alle spørsmål du har!

Hageprodukter & hageredskaper

Å finne de rette hage produktene er hemmeligheten til suksess i hagen. Med de riktige hage redskapene blir det enkelt å holde orden og forme den evig voksende hagen akkurat som du ønsker det. Enten du trenger hjelp med å finne det som gjør gress klippingen til en lek, eller kanskje du ønsker at barn leken i hagen skal ha de rette forholdene med for eksempel trampoline, då er det her du finnes det du trenger.

En hage skal være morsom å være i og samtidig være lett å vedlikeholde. Ved å finne de riktige hage redskapene, gir du deg selv og din hage de beste forutsetningene for at dere skal kunne fungere sammen. Hagen blir ved hjelp av våre hageutstyr, velstelt og behagelig sted å være på og vi kan også hjelpe deg å fylle den med detaljer som gjør det perfekt. Vi har med andre ord alt det du trenger for å gjøre den grønne hagen din til et fantastisk sted å være!

Rett hageutstyr til rett tid

Valget av hage redskaper er viktig. Det er ofte den avgjørende faktoren for at et sluttreslutat skal være som du forventer deg, og da er ikke hva som helst bra nok. Det er et hage verktøy for hver enkelt oppgave i hagen din, og du finner dem alle her hos oss i vårt brede sortiment av hageredskaper. Enten du er ute etter en gressklipper, trimmer, motorsag eller løsblåser, så er det i vårt utvalg du finner det hage produktet fra kjente merkevarer som du vil elske. Gi deg selv og din hage en sjanse ved å investere i et hageredskap med høy kvalitet fra oss på Trademax.

La leken og nytelsen ta plass

Hagen din handler om mye mer enn bare arbeid. Hagearbeid er grunnlaget, men det som kommer senere er det viktigste. Hagen inviterer til mange aktiviteter, hvor inneholdet er formet av interesse. En trampoline eller et basseng er populært i mange svenske hager, og her på Trademax vil du finne mange rimelige alternativer som kan gjøre hagen din med enda mer boblende med liv.

En hage er også stedet å nyte av og det i seg selv krever riktige hageprodukter. Vi kan ikke få nok av koselige grillfester og vi ønsker å nyte med komfortable møbler som er behagelig å sitte i og vakre å se på. Du vil finne begge deler hos oss, fordi vi kan tilby en rekke forskjellige typer griller og tilbehør, og samtidig kan du finne akkurat de utemøblene som du alltid har drømt om.

Behovet av hageutstyr stopper ikke der. Mange drømmer om sitt eget drivhus, enten på egne gårder eller forlengelse av sommeren. Uansett mål og hensikt, finner du det du trenger i from av vakre drivhus i forskjellige størrelser og farger her på Trademax som passer både balkongen og i den store hagen.