Hopp over overskriften og gå videre.

Bestill før 5/6 for levering før Sankt Hans!*

Tid igjen å bestille:

Viser 6 av 6 produkter
Vil du skape fine former på trærne og buskene dine? Med hjelp av en hekksaks kan du på en enkel og fin måte gjøre akkurat det. Velg rett hekksaks etter hvordan hagen din ser ut og hva du trenger. Velkommen til å bla blant Trademax sitt sortiment!

Vanlige spørsmål og svar

  • Hvordan velger jeg rett hekksaks?

    Det er bra å sjekke hvilken tykkelse på grenen hekksaksen din klarer, da vet du om den klarer hekken din eller ikke. Det er også viktig at du velger en hekksaks som ikke sliter ut armene dine, derfor trenger den å være rett balansert.
  • Skal jeg velge en batteridreven eller en eldriven hekksaks?

    Med en batteridreven hekksaks er det enklere å klippe en større del av hagen, da slipper du å ha en ledningen etter deg. Men da blir eventuelt saksen noe tyngre og du kan bli begrenset med tid. Med en eldreven hekksaks kan du jobbe i ubegrenset med tid, men kommer til å trenge å ha en ledning etter deg. Da trenger du å være nøye med å ha kontroll på ledningen, sånn at du ikke risikerer å klippe den av. Med andre ord så finnes det fordeler og ulemper med begge.
  • Hvilke ulike modeller finnes det av hekksakser?

    Hos Trademax finner du både el og batteridrevne hekksakser. Da arbeider du med et sverd som er motordrevet og finnes i forskjellige lengder. Det er den som bestemmer skjærelengden og avstanden på knivene som forteller hvor grove grener den klarer å klippe.