Brevkasse

10 stk produkter
1257818(5).jpg

Post har blitt sendt og levert i hundrevis av år og postkasser har eksistert i Norge siden 1800-tallet. Det er like selvsagt nå for tiden å ha postkasse som det er å ha inngangsdør. Enten du venter på håndskrevne brev fra en venn eller en du er glad i, eller du ikke forventer noe mer enn regninger, er en praktisk og stilig postkasse avgjørende. Velg fra vårt varierte utvalg, stilen og funksjonen til postkassen som passer deg og dine behov.

Hvis det er på tide å bytte postkasse, velg fra vårt brede utvalg

Hvilken postkasse skal jeg velge?

Det er alltid hyggelig hvis postkassen passer til stilen til huset ditt. Hvis postkassen din ligger ved siden av andre postkasser, kan det være lurt å vurdere om du vil at den skal gli inn eller skille seg ut. Velg en postkasse som er stor nok for mengden post du vanligvis mottar og som faller i smak.

Kan postkasser se ut som du vil?

Postkassen din kan egentlig ha hvilken som helst farge eller form, så lenge det er godt synlig at det er en postkasse. En postkasse må også ha en åpning som er stor nok til at enda større gjenstander kan legges inn gjennom innlegget.

Hvor skal jeg plassere postkassen min?

Postkassen din må plasseres slik at personen som leverer posten både enkelt kan finne den og lett få tilgang til den. Bor du i hus skal postkassen plasseres ved eiendomsgrensen mot veien der postmannen normalt kjører sin rute. Noen ganger er det et spesielt sted for alles postkasser som skal monteres, og det er der du bør plassere postkassen din.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)